Poem

Som jag lovade. Nu ska ni få min A dikt. Hihi fick tillbaka den idag.

Where I'm From

I am from a garden full of flowers, from appletrees and milk
I am from the homemade stories and de soft rabbit ears

I am from the fish in the sea, all the way to the bluebarries with tha hamster next to
I am from Marry Poppin's umbrella with the song from Lion King

I am from a castel were everyone wants my hand.
I am the person in the pink dress and the policeman
I am from dead dead flowers and deers
I am from the hot fierplace with the sounds of Kenny G

I am from the frogs and the big Christmasstree
I am from the sun, from losing friends
I am from new friendships
I am the girl which highest dream was to rule in my castle


Hahhaha nu när ja läser den ser den ju skit töntig ut! Men hallå, skrev den på några minuter. Man skulle skriva om sin barndom man fick inte ha med minnen som man hade över 9 år.. Ganska svårt först. Men fick ett A, huvudsaken.

Ger er ett låt tips om ni är på gråt humör, sova humör, eller på ett super humör så vill höra lite fin lugn musik.

Kenny G – Going Home

Måndag.. Vill redan ha helg

Måndag kväll nu, är klar med american lit homework. Gick mycket bra! Fick ju hjälp av mammsen, love you. Men ändå så gjorde jag en hel del själv och tänkande! Sitter och längtar till helgen, för det innebär att jag har gjort time trial och 4 monster träningar plus 4 skoldagar plus massa homework. Och så ska jag på roadtrip med mina fina Kara&Regan och shoppa! MYS. Men nu ska jag ta nått att tugga på... en nutella macka, en morot, ett äpple eller en banan. Lär nog sluta med en halstablett, har fortfarande ont i halsen. PUSS, ska lägga upp bilder snart hehe förlåt

Danny

louise om EMMA ONKAMO:
du måste visa bilder på hur det ser ut där osåå ju! :D

Svar: De kommer de kommer, haha!



Idag har varit en äkla jobbig dag. Har gaft kul men haft huvudvärk och ont i halsen hela tiden... DÖ jobbigt. Kunde inte köra fullt ut på träningen. Sämst. Men coach Carrol sa att jag skulle vila för de sista han ville var att förlora mig, "take care of you kiddo" Haha älskar mina fina nya vänner med.

Sitter i soffan och kollar på Danny och Sandy, Greace alltså. Länge sen man såg den.. har ju bara gått på tv fem dagar i rad. Har dock som tur är lyckats se olika scener varje gång och i kronologisk ordning med! Är ja inte en jävla bra tjej? På tal om bra tjej!!! Fick mitt första A idag & mitt första F. Haha. A i creativ write och F i America lit. ganska väntat. Har dock inte fått tillbaka American lit. testet men kan ganska säkert säga att jag failade.

NU ska jag se klart på Jersy Shore och vänta på slutet av Greace sen göra homework. Har bara en idag!!! Som tur är. Dock i fucking American lit.

Love, astrid

EMMA ONKAMO

Dagens/Kvällens

Fundering:
Vad är de för fel på EF? Varför kan de inte ta hand om Min fina Emma ordentligt?
Låt: 10cc - Wall street shuffle
Person: Grace Kelly
Mat: Mexican
Fika: Nutella
Film: En prinsessas dagbok
Hat: EF och american lit.
Plugg: En massa dynga
Händelse: Klarade av Biology2 läxan utan hjälp
Känsla: Arg och små sjuk
Sämsta: EF
Bästa: STS och PAX
Kvar att göra: AMERICAN LIT :'(

Love is all around

Sitter här och drömmer om markus rosenberg. Samtidigt skrev chance att han verkligen gillar mig. Haha, förlåt för jag skrattar men VAAAA!??!!?. HAHAH, jag har varit med han en gång och de var så hemskt. Aja ville bara få det sagt. Ska plugga som fasen nu.

Har fått ytterligare en ny vän också, Allye! Hon bor granne med mig, skönt! Så ska åka med henne till skolan i veckan, PERFEKT. ska som sagt plugga nu. Saknar sundsvall idag, jätte mycket. Ta hand om stan och förstör den lite på helgen. PUSS

What if

Okey. Innan ni läser detta inlägg så vill jag bara berätta att jag mår bra och inte har några skador.

Igår var jag i Keytesville. Keytesville är en liten by med ca, hm, 600 innvånare. Där kommer Cameron, Clinton, Justin, Andrew och massa fler trevliga som jag hängt med. Ni vet, de pluggar på Mizzu(Univeristy of Missouri med Dana. Hur som helst så åkte jag och Dana hem till Cameron och hängde där ett tag. Sen tog vi Camerons bil till Justins crib. De jammade hur länge som helst, tråkig musik, alldrig hör men de var riktgigt duktiga, vi var typ 9 pers tror jag. Sen så betämde Dana att vi skulle göra ngt kul så jag Dana, Cameron, Taylor och x(kommer inte ihåg hans namn) hem till Cameron. Vi tog frm 7 capten morgan flaskor och fyllde upp dem med bensin(haha jag vet.. sjukt) sen så gjorde vi typ korkar av handdukar. Åkte iväg till en bro och kastade dem, explosion och eld. WOW. hehe. De va bensin, eld och glas splitter över hela bron. Sen så hade de gjort hemgjorda mini bomber som de skulle spränga, och jag skojjar inte man kände luftvågen... SJUKT. Men de roligaste är ju att dessa killar är 22-24 år. hahaha! Så lovely!

Men kvällen är itne slut än, vi åkte tillbaka till Cameron där resten av folket väntade. De tog fram tennisbollar och tändvätska, hälde tänkdvästska över tennis bollen och satte eld på den. Sen så kastar man runt den till varandra. Ganska coolt, men jag var svin rädd att jag skulle bränna mig, men sen så lärde jag mig och nu är ja ganska bra haha! Man måste va fastfastfast! Ska lära er när jag kommer hem! Sov över hos Cameron på en soffa, tre soffor brevid varandra, Jag i ena, Justin i den andra och x(kommer inte ihåg namnet) i den tredje ahha.

Var i kyrkan nu på morgonen, vill inte gå dit igen. Men lär väll va snäll och göra de några gånger ... 

Väntar på att få åka och äta lunch nu, åt ingen frukost, hann/orkade inte. Så är lite hungrig! Ta hand om er <3

Gatorade Perform!

Favvo drycken! Helt klart Gatorade! Mums. 

Idag har jag gjort detta.
- Vaknat
- Duchat
- Frukost
- Sprungit en mil
- Duschat
- Handlat mat och lite annat roligt på WallMart
- Suttit vid datorn
- Förberett mig för att plugga
- Skjutit upp plugget
- Druckit en G2
- Skjutit upp pluggandet

Ska kolla på tv nu.... Orkar inte plugga.

Imorgon blir en rolig dag. Först ska ag till kyrkan(får se hur kul de e). Efter det så ska jag äta lunch med lite trevliga och klockan två så äre möte med min områdesrepresentant och masa andra exchangestudents! De ska bli spännande! Ska plugga efter det hihi. Ska göra lunch nu sen se på tv kanske... Borde nog plugga. Ska kanske göra de ist. Får se, men nu fixa lunch!

Glömde säga en sak! Jag är såååååååå peppad på vårt första meat(tävling) ska bli så kul!!! Ser verkligen fram emot de, 13 dagar kvar....

På återseende mina fina. På återhörende kanske jag borde säga, men de är väll itne ens ett ord. Vad vet jag pratar bara engelska numera.

FETT

Sitter här och äter lite på natten. Bara fett. Har hängt med chance ikväll, blev inge bio besök med gänget! Annan kväll! Är lite trött men ska äta och surfa lite först. Godmorgon sverige Godnatt us

19.21

Idag har varit en bra dag! Gjorde min offentliga try out, näst bäst bland damerna. Läckert. Säkrat plats i meats. Ska alltså tävla om två veckor och varje vecka fram till november med mitt fina cc lag. Coolt! Är glad, ikväll vet jag inte vad som väntar. Sitter och väntar på intresant mat som Sheryl har värmt på. Som vanligt färdiglagad mad hahaa, skön hon är. "I have been standing in the kitchen all day long, PLEASE get out." typ hehe. Efter det så blir antingen chilling med chance eller bio med gänget, jag röstar på bio med gänget! 

Ska busa lite med gammhunden medans han är pigg! Vi hör och ses om ett tag... har varit här i tre veckor nu. CAN'T BELIVIE IT!

smek 

We are all winner's

YES. är klar med dyng homework nu. tror jag. Hade föresten mitt första test idag, 16/18, WOHOOO. Ska kanske sattsa på a+ prgramet? NAAAT. american lit är för svårt.. är iaf klar nu, skrev bara en halv sida men de får duga, ska säga imorgon igen att jag är från sverige, så kanske nån i klassen fattar varför jag har lite svårt med att förstå vad "transcendentalist's optimistic view of the world and nature" menas utan att slå upp de på internet? åter igen, tur att jag kan skratta åt alla på matten... LIVET

ljög för mammsen för första gången idag också.... haha, hon frågade ifall ja var klar med homework och om jag behöde hjälp. visste hur trött hon va så jag sa att jag var klar. FET lögn. Hade ju american lit kvar då. började med den när jag sa att jag skulle sova. hehe, snäll men kanske borde vara ärlig numera? ska vara det. m&p, skvallra inte till Jerry eller Sheryl. PUSS

AMERICAN LIT

HATAR AMERICAN LITERATUR!!!!! SÅ TRÅKIGT... Är desutom sämst på det och alla i klassen tror att jag är dum i huvudet, de fattar inte att jag är en utbytes student fast jag sagt de typ tre gånger. Tur att Sam och Brian är i min klass iaf!

Måste plugga klart den här skiten, vill sovaaaaa ist. Men kan inte för då får jag spö imorgon. Är glad över att jag äger på matten iaf! Och på creativ write. LYCKA DE

Far away from you

Hej hopp! Vad gör ni i sverige, sundsvall, kiruna, malmö, stockholm? Ja vart mina läsare nu än befinner sig? hehe.

Har idag inte gjort ngt ovanligt, har börjat uppskatta min plats i varje klass, sitter ganska långt fram men ändå inte så långt fram så ja inte sen någon annan. Gillar specielt creativ writing för där är jag en stjärna, läraren gillar mig för jag är den enda vettiga. Alla andra är bara människor som inte har ngt vett och mot sin vilja läser kursen. Skrev en mega gullig dikt idag. Hehe, ska publish den när hon rättat eller läst den. Kommer inte ihåg hela.

De va kul på träningen idag, jag glänste och fick beröm av tränarN! Fick också vara med och höra massa gossip. Mycket intresant. En söt tjej som är trevlig verkar vara en bitch och en bitch verkar vara jävligt vettig. Sen har vi Regan, min favorit tjej, även fast jag inte snackar så mycket med henne. Men hon är så himla gullig och trevlig! Är glad över att hon är en senior!

Fick kyckling och potatismos och majs till middag. Är fortfarande i chock! Riktigt mat, wtf?! Aja bra vare iaf, moset var till och med gjort på riktigt. Och nej pappa om du läser det här, våran är bättre såklart! En annan sjuuuuuuk sak är att min värdmor har gått ner 12 pounds sen jag kom hit!!!! Vilket är typ 6 kg. Hon rör aldrig på sig, okej hon handlar på wallmart och går till bilen när hon ska till jobbet. Men ALDRIG verkligen ALDRIG annars! Hon skrattar varje gång jag kommer hem från träningen för hon tycker de är äckligt att svettas... HUA va coolt iaf! Hennes vänner vill också ha en exchangestudent nu.

Och på tal om exchange student, är det någon som vill ta emot min vän chance nästa år som exchangestudent?!

Fundera på de, han är rätt cool. C yaa don't wanna be ya

Dagens låt. Only at SPOTIFY Joakim Berg – Nåt för dem som väntar

Skolan

MOBERLY SENIOR HIGH SCHOOL

5 bästa
1. cc träningarna
2. creativ writing
3. algebra 2
4. lunch
5. 4 minuters rasterna


5 sämsta
1. american lit
2. biology 2
3. human anatomy
4. skåpen
5. Mrs. Glenn
(alla andra älskar henne. men ni som känner mig väl vet vad jag menar när jag säger att hon är som en vuxen verson av kärran och kärran junior tsm.)


Omg

Min värdmor blev fan av det här på fb. Vet inte vad jag ska säga... Vill skratta men ändå bara va tyst och kolla bort.

"I HAVE PMS AND A GPS,WHICH MEANS THAT I'M A BITCH WHO WILL FIND YOU"

Good day

Mycket bra dag! Skolan är läcker mina vänner är läckra! Allt är fint. Fick byta skåp idag eftersom mitt gamla gick sönder hehe.. Kom 30 min sent men de är okej, man får en lapp från de office om man har en bra ursäkt! Hihi. Åt lunch idag, gjorde inte de igår för jag såg ingen vän! Så idag blev de lunch! Nu ligger jag i sägen och pratar med min fina emma på skypechatten, hon har nyheter att berätta. Gå in på bloggen hennes och läs. Vill itne avslöja det för er här... www.ienannandelavky.blogg.se 

Ligger i sängen och vilar osm sagt, ska snart börja med homework. Har inte gjort så mycket efter skolan. Eller de vanliga, cc träning, hem och duscha+äta sen se på en film. Idag blev de die hard 4.0 som jag sett dusen gånger!!

Måste plugga nu. Himla jobbigt. Är trött i bena vill sova eller vila..... Måste shoppa med också + begära ledig från en cc träning den 27 sep. Varför ska allt va så seriöst? Men jag gillar det så ska inte klaga. Men träning varje dag och måste ansöka om att skippa träningen eftersom jag tillhör tävlingsgruppen.. LIVET

PUSS

FIRST TIME

Ok. Då är dag 1 i skolan över. Gick som en dans!! hade någon att säga hej till på alla lektioner utom två, har 8 så de kändes bara bra! Alla lärare va söta och snälla och mina klasskamrater va trevliga med det lilla vi sa till varandra. Har inte så mkt att säga mer än att de är 4 min mellan lektionerna och att jag har 25 minuters lunch haha. Livet. Har precis duschat efter cc träningen, den va skön, vi sprang en lång sväng ist för massa intervaller som igår, de va skönt! Nu väntar jag på mat och kollar på greace samtidigt! mysigt. chance följde mig till alla ställen jag inte hittade, en riktigt trevlig grabb. ska på bio med han till helgen tror ja elelr de kanske va nästa helg. Haha men de är ingen dejt. verkligen inte. fast han är en flörtare måste jag erkänna men men. nog om det. Jag har de kung! Ska plugga strax, fick läxor första dagen! Älskar american lit. not.

Hörs efter maten och filmen igen. pyss

Stressad.

Som vissa av er vet, och för er andra får de bli en nyhet, så gör jag listor. Jag gör listor när jag är ledsen, stressad eller uttråkad. Mest görs listorna när jag har tråkigt. Har mest energi att lägga på dem då. Gör alla möjliga sorters litsor, igår gjorde jag en lista med de låtar som ska spelas på min begravning.. Den va jätte fin. Men ni kan va lugna jag ska bli minst hundraaa! Fett bra rimm där.

Ibland är jag också en copycat och snor listor från folk, speciellt frågelistor. Imorgon är de skola, börjar halv 8. Klockan är en minut över 10 nu, ska svara på alla frågor från listan som jag förövrigt tog från luie king, sen sova som en stock.. iaf försöka. Är nog för nervös för det dock.

Du heter: astrid kristina maria sundqvist
Smeknamn: kärt barn har många namn. Asta, asty, ästy astisen osv.
Låt som när du är ledsen sörjer till: ni ska bara se min gråt lista. man gråter när man ser vilka låtar som är med. Men klart de är olika låtar, beror ju på vilket sätt man är ledsen på. men om man bara är förstunden ledsen så är tears in heaven mitt val.
Beroende av: mat
Vad tror folk om dig? jävligt skön tjej
Stämmer det? Givet
Vad får du oftast komplimanger för? Typ allt? Missförstå inte, men de är oftare någon säger va fin du är, än åh va fina fötter och hår och ögon du har.
Hur imponerar man på dig? så olika, gillar oblya och skrattglada lika mycket som superblyga och nervösa. bror helt på hur de är
Brukar du skratta för dig själv? ja
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: see you tonight!:)
Var bor du? usa, moberly
Trivs du där? håller på att vänja mig, trivs än så länge
Hur svarar du i mobilen? hellou eller ja
Vem ringde du senast? usa mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: see you after xc
Antal timmar sömn inatt: vet ej
Sov du ensam: med hund och nalle
Brukar du komma i tid: typ, kommer med vilje lite sent
Hur känner du dig nu: nervös
Vanligaste färg på dina kläder: Vitt/svart/grått/brun. Bra där
Vad tycker du om fötter: mja, tår är dock inte fint
Vad saknar du: mamma pappa milou och några få vänner
Hade du en bra kväll igår: ja, xc party
Favorit dryck på morgonen: vatten eller kaffe
När brukar du oftast gå och lägga dig: för sent, men nu äre ändring
Är du blyg? Haha, nej
Sysslar du med någon idrott: croscountry och fotboll
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: true love never dies
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: ganska dum fråga? förmodligen pröva allt en tjej omöjligt inte kan göra
Är du nöjd med ditt liv: ja
Är du bortskämd: ja
Vad gör du i morgon: första dagen på moberly senior high
Vad är det värsta du vet? falska människor och folk som sårar mina fina
Har du bra vänner och äkta vänskap? har både falska vänner och toppen vänner
Vad är det finaste du fått? min aldelses egna milou
En speciell dag du minns: alla hjärtans dag förrförra och förra året
Du samlar på: fina vänner
Vem ringer du när du är arg/ledsen: en fin vän eller mamma/pappa
När grät du senast: vet inte
Vad skulle du göra om du vann en miljon: köpa aktier, sälja aktier och köpa en ö
Vill du gifta dig: nån gång
Vill du ha barn: ja
Är du musikalisk? ja, fast kan inte sjunga men gör de ändå. är en jävel på instrumet dock
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten
Bor dina föräldrar tillsammans: ja
Har du någon gång gråtit dej till sömns: ja
Biter du på naglarna: nej äckligt, men ibland när jag är nervig (omedvetet)
Nynnar till(justnu): O.N.E. - Yeasayer


Andas.

Hej. Imorgon är det första skoldagen, börjar halv 8. Ska gå upp tidigt och duscha och tvätta håret och fixa allt som jag glömt att fixa. Har iaf gjort i ordning skolmaterial, känner mig som en fet pluggis. Har inte ens så här mycket matterial i Sverige, och jag går på skvadern? Huh, i don't get it. Men de kan ju dock bero på att jag har 4 ämnen i veckan i sverige och här i us, moberly, moberly senior high har jag 8 olika ämnen varje dag. Sjukt. har 4 minuters rast och en halv timmas lunch. Sjukt. Har CC träning 15.05 imorgon, direkt efter skolan. Sjukt. Är så spänd och nervös, fast en liten del av mig säger att jag inte behöver vara det. För jag har mina Cros Countrey people, men ändååååååå.

Ska ta ett äpple nu, men lär inte kunna äta det. Är för nervig men ska göra mitt bästa de ser super goa ut. Vi hörs snart igen. Kommer blogga och skriva om allt om skolan i morgon, om jag har haft det bra iaf. Ha ha.

Stay black mina fina kära läsare, som bara blir fler och fler varje dag. Det stärker mitt fina svensk-amerikaniserade hjärta ytterligare. Tänk om ni skulle kunna kommentera också? Vore ju perfekt, då kan jag verkligen säga "living the dream". 

Kanske ska ordna en fråge stund!? Vet att ni har massa smaskiga frågor ni vill ha svar på! Märker det på era finnurliga kommentarer. Orkar inte mer. Nu blev jag pigg och dryg istället för trött och dö seriös. Lev livet i vanlig ordning! SMEK 

i got the magic, looove bob

De va kul igår, och en vän sa i loooove u, och de gjorde dana med. Alltså haha, säger knappt det till mammsen och pappsen i sverige. Älskar hur folk uttrycker sig!!

Har funderat ett tag på om jag ska skriva ngt i bloggen men har skjutit upp de hela tiden, och nu kommer logan och hämtar mig om ca 5 min och jag är verkligen inte redo för träning.. måste byta om, släppa ut hunden och komma ut ur huset. Gjorde sönder garagedörren imorse när jag skulle cykla iväg och träna. Kom inte ut, så stannade hemma och åt hela dagen, bra med tärning nu. Hua. Har ångest, ångest som fasen. Aja,jag får ta det där när jag kommer hem. Oj! Nu kommer logan om tre min. Shit shit. Vi hörs ikväll. Imorgon för er förmodligen..

Första dagen i skolan imorgon. Nervig.
Hade min första dröm på engelska för några dagar sedan. Coolt.

Hejdå<3

Fix?

I have my guitar with me, and your only a short walk away, you sure?


Sunday morning break up

Så nu är jag back in Moberly igen. Går natten var kul, jävligt kul! Vill berätta allt men orkar inte skriva, haha. Har lärt mig massa nya saker om Sverige, usa osv. Har träffat sjukt många trevlig människor som alla tjatade på mig att jag skulle adda dem på facebook eftersom de inte skulle kunna stava mitt namn. Kul att jag inte kommer ihåg en enda persons namn. Men å andra sidan, vad gör det? Jag kommer träffa alla igen och alla pluggar ju på collage i kansas, columbia eller springfield så de är inte precis att jag måste få tag i dem så jag inte är själv på tisdag.

Hade helt enkelt svin kul igår, cameron lät mig sova i sängen. Han sov på golvet haha eftersom de skulle bli för trångt om han jag och dana delade sängen. Sweeeeet av han. Fast han hade gordon. Lucky him...

Har inte en enda bild heller. Men de är okej. Måste bara säga en sak, jag hade kul! Mega kul, kände två pers i början kände alla när jag somnade! Läckert. Is there a capitan in you?

Ska väg på party igen snart.. eller om 2,5 h. Hailey i cc laget har fest. Trevligt. Måste hoppa i duschen och byta om tills dess. Har god tid på mig. Mycket god tid på mig. Liver leker helt enkelt här på andra sidan! Sköt om er mina fina, och hoppas ni får en rolig skoldag imorgon. Jag börjar på tisdag om jag inte sagt de.. He he.

Love, asta

Älskling, det är livet

Hej! Vart kom den skumma blåa text grejen ifrån på förra inlägget? No idea. Iaf så sitter jag här i min mysiga illroooosa mjukis dräckt och ba andas in doften från mig själv. doften från min fantastiska bodylotion, är så himla kär.. sitter och luktar på min själv hela tiden efter jag smört in mig.. och namnet är så fint med Malibu Beach. Bara en till sak kommer upp i huvudet då jag läser dess vakra etikett. Köpte den å Hollister, typ en klädaffär, blandning mellan A&F och American Eagel, GOD är den. Min fina lotion pour le corps som jag hade skrivit i början om jag varit bättre på franska..

Klockan är 20 över 3 och jag väntar på att klockan ska bli 4 så jerry ska ge mig lift til columbia, så snällt av honom! men jag är nervig, storfesten börjar inte förens ja typ 9 kanske, men ska ändå dit mycke tidigare... måste komma på ngt att säga till gänget. Haha aja.

Älskling det är livet som leker, som leker med oss nu!

Med den raden avslutar jag bloggandet för idag/ikvääll/inatt tror jag. Sköt om er mina fina. Antar att de flesta redan har börjat pimpla lite, helt rätt. Saknar er alla.

Stay black

Daisy dukes, bikinis on top

Hola senoritas! Cómo estas?
Hi people! How are you?
Salut à tous! Comment êtes-vous?
Hej alla! Hur mår ni?

Vaknade för en 40 minuter sen ungefär, har ätit frukost och ligger nu i sängen igen. Mysigt. Ska skriva klart det här inlägget sen byta om och börja peppa för träning på ymca gymmet. Alla säger bara the Y men jag älskar att säga och skriva ymca, blir liksom dans sugen eller ngt... vill iaf göra rörelserna till sången! Har ingen aning hur jag ska ta mig till columbia i eftermiddag kväll, dana kanske hämtar mig? det återstår att se. Hoppas att allt är bra med er mina fina. Sköt om er

HIMYM

Mår jävligt gott med gofika och ett super avsnitt av how i meet your mother. Saknar lite vänner när jag kollar på det. Men imorgon är en kanon dag och sen äre vilo söndag och sedan äre pepp för skolan på måndag och sen på tisdag börjar allvaret.....! Fast alla mina cc vänner har sagt att jag inte har ngt att vara rädd eller nervös för. Hoppas dem har rätt! I bet they haaaaave.

En grabb i laget, michael frågade mig direkt efter löpträningen i 40 graders värme för nån dag sedan om jag gillade swe eller usa mest. Eh just då swe... dum fråga, dumt till fälle, skön grabb!

C yaaa

Twixter (igen)

Glömde säga de viktigaste!! Har upplevt min första tornadovarning!!!!!!!! LÄCKERT

Twister

HEJ FINA.

Idag vaknade jag upp glad och pigg och längade efter cc träningen som skulle vara klockan tre! Åt frulle och mös bara hemma. väntade på att tiden skulle gå så att säga. när klockan började närma sig ett ringer mamsen och frågar om jag vill hjälpa henne jobba på hennes jobb(skola). visst jag har ändå inget vettigt för mig. åker till skolan och inser hur sjukt varmt det är ute och peppen för träning försvinner direkt. Logan hämtar upp mig i vanlig ordning och precis när ja satt mig i bilen så öppnas himlen och de verkligen öser ner. har aldrig sett ngt liknande, satan i gatan vad det regnade. sjukt. sen började de åska och blixtra också, de vibrerade i marken sjukt. träningen blev förståerligt inställd, man såg kanske 5-10 meter framför sig bara... träningen blev flyttad till fem, men då regnade det med så den blev insälld. så eftersom jag är i landet där man böjer bananerna.. oj nej jag menar där fett och smör finns med i alla mat typ så kände jag för att träna ändå sååååå då blev de en tur tull ymca gymmet! nice. har recis duschat och bestämt mig för att de blir party och övernattning i columbia på lördag med mina nya collage vänner. läckert. ska ta en flaska vatten och chilla med hunden och tvn nu. må gott

Sex on fire

sov ut lite.. men inte mycket. har inte gjort ngt vettigt på morgonen än kollat på tv, läst, ätit och lyssnat på musik + fikat. gott och tjockt. klockan är halv två nu. träning klockan 15.05 så jag sitter här i mina träningskläder och peppar med kings of leon! på tal om kings of leon, har jag en kul grej att berätta som clinton berättade i förrgår! han var på en konsert där kings of leon spelade, det var en utomhuskonsert, och så kom det en stor fågel och bajsade på sångarens tröja. de hade spelat tre låtar och de valde att avbryta konserten. nästa konsert clinton var på (kommer inte ihåg vilken grupp) så hade den gruppen haft tröjor där det stod att fåglarna var välkommna och att de inte sviker publiken för det eler ngt sånt och så hade de haft ett tryck med en fågel som sket. hahah. ganska kul, och fjantigt av kings of leon, men men, sex on fire är kung ändå och de är så mycket minnen till den. blir lite sverige och sundsvall sjuk.. hehe nejdå de är ok.

jag sitter som sagt i träningskläder eftersom sheryl(mammsen) ska hämta upp mig så jag ska jobba lite på hennes skola innan logan plockar upp mig kvart i 3. men hon skulle göra några ärenden först så jag får se hur mycket jobb det blir av...



stay black, pz

POOLPARTY

Är på ett dö läckert poolparty hos en dösnäll kille som bor i ett dösnyggt hus! Hänger med döfräna nya vänner! YES, allt är freaking awsome! Hahaha.. allvarligt jag kommer prata sådär när jag kommer hem.

Lekte lekar med gänget, hehe, jag har aldrig, sanning eller konka och nått annat som jag inte kommer ihåg namnet på eller hur man gör men de va kul hehe. Ska äta en banan och dricka en flaska vatten som vanligt sen läsa/se på film sen sova. Pusss saknar inte sverige ett dugg idag. Bästa dagen hitils!!

Supertramp

Hola amigos!

Hemma efter träning och så, kom hem från KC klockan 4 inatt! Lycklig att träningen var halv 4 på eftermiddagen ist för kl 7 på morgonen idag! Hur som helst har jag nyss duschat efter att ha tränat och sedan hängt med Anna, Johnny, Regan, Hailey, Sam, Tanner, Logan och Kara. Ett jävla fint gäng! Vet itne vad som händer nu. Huset är tyst, Dana är på collage hon tog valpen med sig. Mamsen är på jobbet och pappsen for iväg nyss (redan glömt vart han skulle) Det är alltså bara jag och gammelhunden hemma. Ganska skönt ändå!

PUSS

YEAHYEAHYEAH

Yeah är mitt absoluta favorit ord, i us kan man änvända det jämt! De funkar alltid, så skönt!

Gårdagen var svin kul, men jätte jobbig. Började morgonen med löpning klockan 7 som vanligt. Efter det en dusch och så han jag sova en halvtimme innan dana väckte mig och sa att vi skulle åka om 30 minuter. Stress. Aja, det gick bra, vi åkte till columbia, de tar en halvtimma typ, satt i camerons (danas pojkvän) lagenhet med två vänner till han och väntade och väntade kanske i en och en halv timme.. kunde ha sovit, damn it! Sen efter det så drog vi vidare till Kansas City och vidare in till en ny delstat Kansas haha, ganska ironiskt att Kansas City ligger i Missouri. Hur som helst kom vi efter ett långt matstopp äntligen fram till stället där konserten skulle vara! Och jag säger då de, Fyfasen va ful folk kan vara. Inte är det läcker att vara 45 år och gå runt i bikini när man är fet och äcklig? och inte är det okej att vara meeeeegafet och super full och klänga på andra. DOG lite. Men de är okej, mitt gäng var kung! Jag var beredd på lite rock/indie rock, hande förväntat mit kanske hm, typ amerikansk kent eller liknande. Missuppfattningen var huge. Det var mörkmörkmörk hårdrock. Inte direkt min musikstil. Klad över att jag valde ett brunt linn och svart kofta dock istället för vitt och rosa. Smälte in lite bättre hehe. Svettigt och lökigt var det med, herre gud förstår inte.


Jag och Dana! Hela gänget fixade sittplatser som tur va,
men vi förflyttade oss till ståplats när gomusiken började..
 

Cameron och Clinton, mucho nice båda två!


Har står man och trängs svettas och gråter av lycka, headbangar gör man såklart också! Skriker fuck you motherfucker och ger dem långfingret eller klassikern lml bästa jag kunde göra hehehe...
Hur som helst var det
 avenged sevenfold som spelade på den här bilden, de var faktiskt bra.


Disturbed är de här gänget. Hua, de var ok, men snälla lite överdrivet. Sen så hade de tagit dit 4 soldater, en från marinkåren en från flygvapnet osv. Och sångeren fick hela pupliken att ropa USA,USA,USA! i takt samtidigt som den amerikanska flaggan hissades ner. Det var lite obehagligt hehe. Clinton drev med mig på vägen hem också om det... Men de är snälla med mig, hehe bra de.

Chill out

Världens bästa Jocke!

De ringer alla klockor nu
Som ett bomblarm över stan
Men ingen tänker tanken
Ingen orkar ställa frågor

Och de stirrar som om ansvaret bara vilade på mig
Jag som betalat dyrt för att slippa vara med

Och det sista brevet skickades till en ogiltig adress
Med ett frimärke värt en halv långvårdsenhet

Och de skjuter alla soldater till en gammal sång om fred
Ett helt hav normala människor sjunger med
Men även hundratusen röster kan ha fel



Skriver om idag en annan dag.
Imorgon ser schemat ut följande
6.10 kliva upp
7.00-ca9.00 cc träning
11.00 roadtrip till kansascity för konsert besök med dana, cameron osv
hemmfärd på natten

kommer vara dö trött på träningen dagen efter som tur är startar kl 3.30 pm ist för 7.00 am. LOVE IT

Take whatever you want, i don't really care anymore.

Igår var en busy day. Träning på morgonen som vanligt med cc laget. Sen tog jag en nap, vaknade åt mycket mat och mackor. Tog några till. Paltkoma. Haha. Såg på några avsnitt av Sabrina tonårshäxan och fullt hus mina gamla favvo serier!!! trevligt var det, satt och gosa med vovven. Efter ett tag kom Dana och Sheryl hem då åkte vi till Columbia och hälsade på grandmaaaa (som ligger på sjukhus/ålderdomshem) och faster cindy! Gam tanten va virrig, blev lite påmind hur min farmor va innan hon dog, fast så illa är inte grandma men ändå lite jobbigt. Fast efter ett tag så blev hon "sig själv" igen och då var hon as skön haha! efter deet så åt vi middag på red lobster. OMG va gott de va. Paltkoma nr 2 - check. haha. Sen så vare raka vägen hem för jag och dana skulle ju på ett poolparty, men då fick jag vääääärldens huvudvärk, kulkulkul. nej. Så de va bara att ta en ipren och dricka vatten och lägga mig och vila. låg i sängen tills de var dax för att sova hehe. skönt ändå.

varit på träning nyss och precis duschat. asså dessa morgon träningar, helt galet. går upp typ kvart över sex varje dag!!! SJUKT ovant, men ändå skönt. kommer hem, duschar, somnar om och vaknar upp och tror att de är en ny dag. Ganska skönt att vakna vid elva halv tolv och tro att man tränade igår kväll!

nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite sen somna in, ni får ha de så bra mina fina. saknar er lite grann. pok

btw, känns bra med vänner nästan. eller är nervös för skolan, men inte så jätte nu när jag har ett gäng att hejja på och de kommer definitivt hejja tillbaka om inte att de hejjar först! NAJS.

Livet, LIVET

Sitter vid tvn inlindad i filt med en bubbelmacka framför mig. Asså amerikan jag blivit. men men, tränar med cc laget som fasen så de är lungt. Kommer inte sluta fat.

Har fixat lift till alla träningar framöver, även de som är efter skolan! Tackar Logan för det, gulligull!

Träningen imorse var inte så jätte jobbig, den höll bara på i 90 minuter . skönt. de börjar bli svalare nu också så de är lite lättare att springa. ska iväg nu, men vi hörs snart igen. puss

Alexndra Nilsson

ORKAR INTE SOVA FAST JAG BORDE.

Tycker att Alexandra är en sådan fantastisk människa och jag tycker därför inte om att kalla henne för "kissie" det känns så ner smuttsat. HAHA japp. Eftersom jag nu gillar henne så mkt så har ja tagit ett test av henne som hon gjort. Det så kallade Sommarlovs testet! Here we go..

Har du druckit tills du spytt? Nej
Sårat någon? Ja
Förlårat en vän? Typ
Träffat nya människor? Galet många
Kysst en främling? Ja
Tagit droger? Nej
Haft en sommarflört? Ja
Gråtit? Inte mycket, bara till film tror ja 
Skrattat tills du kissat på dig? Nej, nära dock. 
Tältat? Nee, tror inte de
Varit vaken en hel natt? Ja 
Solat? Ja
Badat? Ja
Haft ett förhållande? Nej
Gjort dig riktigt illa? Nej
Gjort några nya percingar/ tatueringar? Nej
Läst en bok? Ja
Skickat fel sms med flit? Nej
Haft en sommarflört? Ja 
Suttit vid datan en hel natt? Nej, men sent
Näckat? Va fasen är de? Visat mig naken eller vadå? isf, eh ja.
Solat naken? Topless är max för mig
Fått utegångsförbud? Nej
Sagt “jag älskar dig” och menat det? Till mina fina
Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? Nej
Varit i slagsmål? Nej
Pussat någon utav samma kön? Ja
Sjungit högt på ett berg? Hm, nästan. Bor ju på norra berget satt.. hehe
Kysst någon i regnet? Ja
Kysst någon i skogen ? Hm, de tror jag inte.
Kysst någon du inte borde? Tydligen, men ångrar inget
Tappat rösten? Ja
Varit på festival? Ja
Gått upp i vikt? Ja
Gått ner i vikt? Ja
Brännt dig? Nej, det tror ja inte 
Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? Hm, nej
Varit utomlands? Givet
Gjort ett bra köp? Ja 
Tagit upp kontakten med en gammal vän? Ja
Haft skadeglädje? Inge mycke
Sovit under bar himmel? Nej
Vad kommer du sakna mest? Mina fina, eftersom jag flyttat till us..
Har du svart ärligt på alla frågor? Ja

Those dancing days

Livet leker och vi ba steker. God kväll Sverige! God eftermiddag US!

Jag sitter nu i köket/matrummet med syrran och kikar i typ 100 olika Cosmopolitan, läckert! Ska snart iväg till hennes jobb. Hon jobbar som badvakt, inte direkt som baywatch för hon är badvakt vid en pool. BUT STILL! Yeah, kind of cooool. Idag har jag sovit ätit, vilat ätit. Typ. Åt lunch på en mexicansk resturang. O MY GOSH. Så gott var det, verkligen hur gott som helst.

Äventyr har vi också varit med om. Jerry's chef är bortrest så The Klatt family ska ta ut deras hund Foxy varje dag och ge den mat. Vi tog med oss våra hundar Honey (Gordon) och Darling (kommer inte ihåg namnet..) när vi tagit ut foxy var det daxs att gå hem. Då kommer en liten läskig chiuaua (stavning) springades efter oss. Livrädd för mig och Dana men vill absolut följa efter våra hundar. Han följde oss ända vägen hem till huset. Vi lurade snyggt in hunden som förövrigt hette disel (upptäckte det senare) på baksidan och låste in honnom på gården med oss andra. Vi jagde hunden tills vi fick tag i den haha och ringde sedan till dess ägare. Efter en massa besvär och krångel blev vi tillsagda att åka och lämna hunden i ett hus som var tomt.. eller det bodde ju naturligtvis folk där men det skulle inte vara ngn hemma men dörren var upplåst sa de. Vi åkte dit (ett stort lyxhus) förstår inte varför de var olåst... hur som helst så blev vi av med hundstakarn.

Uppdatering:

Har precis varit ute på en timmas cykeltur med pappsen, lungn och stillsam, väldigt trevligt! Fick riktig middag för första gången (alltså hemlagat) blev kckling, MUMS! Gott vare också! Mycket trevligt vid poolen (danas jobb) hade jag också. träffade kara som är med i mitt cc lag. Åkte vattenrushbanan med henne nåra gånger på hennes 10 minuters paus från jobbet. hon är badvakt med. Nu ska jag dricka upp min go dricka, fruit punch sen läsa lite eller se på en film och peppa för cc träningen imorgon. Logan kommer och hämtar mig kvart i sju.. älskar dessa morgon träningar. Vi ses och hörs mina fina. Blogg.se har dampat idag så därför detta konstiga inlägg. allt jag skulle publicer hamnade i "sparat" och sedan försvann det så har skrivit om de här inlägget tre gånger tror jag och säkert glömt en massa.. men men. TJA och godmorgon! godnatt för mig.. (snart iaf)

Love, astis

Just kidding, just kidding..

Var tvungen igår.! Allt är så himla bra och familjen är så gulligt, jag har ingenting att klaga på! Så ver tvungen att busa lite. Sorry ni som blev oroliga. Ska försöka somna om nu, klockan är 8 på morgonen här och jag är dö trött..

skriver sen, puss

Fembot

Hi blog! How u doin' today? I'm fine thanks.

Today I have been in Columbia all day with Dana, that was sooooo nice. She is such a sweetie!

Förlåt.. kunde inte hålla mig. Engelskan tar över mit totaly....

Har varit i columbia idag som ni läste, har shoppat lite granna. ni ska få se, har knäppt kort på allt som den nörd jag är hehe. ska knäppa på andra saker än mig senare också. ni ska få se hur det ser ut här, så småningom iaf!

american eagle och A&F är jävligt fräsha affärer.

    
Okej, en väska behöver jag för att böcker i @ school. Spring shorts, jävligt korta och sköna! Sen massa skolböcker så jag fylla ut min väska hehe med mer än bara träningsgrejor. Sen panik köpte jag två tröjer för de såg lite beigt ut..

 
Fick desa två av gulle syrran. Hon pluggar på Missouri Uneversity, var på besök där idag. HUR STOR SOM HELST. Sjuk. Området var större än bosvedjan.. skojjar inte. Sen så fick ja en jävligt fräsh bodylotion också. Den luktar så himla gott. har smörjt in bena fem gånger sen vi kom hem för ett tag sen hehe.

Visst har jag fint rött överkast?! TACK. Mammsen har valt det. Ska kolla på mina tre änglar som står på mitt rum och läsa på en tavla där de står "tro hopp och kärlek" nu. Sen peppa för familjemiddag/avskedsmiddag, för jag orkar fan inte va kvar i den här hålan längre.. Snälla, alla är typ psyk. Har försökt ljuga så gott jag kan, men klarar inte av de här längre..

Vi ses i Sverige


OJOJ

Glömde bort att skriva en grej!!! En kul grej!

På onsdag (tror jag) ska jag på en konsert, köpte biljetten igår.. 50 dollar. ojdå, men ändå värt. massa olika band som ska spela, så de blir really fun. ska dit med dana, cameron och kompisa till han. Trodde det var i st louis med det är i kansas city. Helt okej de å!

Peace out

Twist and shout

Idag fyller min bebis år. Fast nu är hon 18. Så är ingen bebis längre. Grattis iaf min fina. Synd att jag inte kan vara hemma med dej och röja.! Ha en super fin dag, kväll natt år månad vecka ja osv haha.

Ska till columbia snart med Dana. Vi ska iväg kring elva, klockan är halv nio nu... drygt att jag vaknade så tidigt. Hade tänkt att springa egentligen, men orkar verkligen inte nu på morgonen. Tror jag ska simma ist ikväll vid poolen när dana ändå ska did och jobba. men får se hur det blir. om de finns nån ork efter columbia, men som sagt så ville ju tränaren det satt.

min områdes representant var här igår, det gick jätte bra hon var jätte trevlig och ja allt bara flöt på. Ska träffa henne och ett gäng andra utbytesstudenter den 29, trevligt! fick också reda på att de ska gå 2 stycken till på moberly senior high. Thats cool.

Asså jag håller på att smsa med nån amerikan nu. har verkligen ingen aning vem det är . är helt förvirrad haha. kännsjobbigt för han/hon driver med mig tror ja. LUrades att han/hon va nån kristen först. låssades veta vem de är då ba, "lol no its tra" WHO IS TRA? åh, hjälp mig dana... wake up please.

ikväll blire familje middag på pizza hut för de är daniel's sista dag här innan han drar till collage imåra.

ska smsa klart med den här jäkeln och sen så får jag se vad jag hittar på fram till..

Vi hörs gullisar. tänker på er.

ps=playstation? Peet har ps, ps2 och ps3. Hälsar till dej gullet

ps. hoppas du blev glad för grejerna jono

ps2. min skola börja om tio dagar

ps3. har hittat tillbaka till mina gamla godingar, supertramp. lyssna lyssna lyssna


A is for action

HAr varit ute på en cykel tur med pappsen, trevligt. cyklande omkring i moberly, runt och bort och iväg. minns inte vart vi cyklade, de va mörkt också. men de var trevligt, ungefär 40 minuter var vi ute tror jag.

jag har fått en ny telefon idag också och de inebär ett nytt nummer 001-660-833-6545!

min områdes representant kommer snart hit och ska heja på mig. lite nervig men de ska nog gå bra, hon verkar trevlig!

har inte så mkt mer att säga, ska träna själv imorgon. funderar på vad jag ska göra, springa på morgonen med pappsen cyklande brevid eller kanske dra ner till ymca och träna eller springa runt på tracken. Hm, hard one. Har föresten börjat tänka på engelska!!!! HUR LÄCKERT!? men varje gång jag kommer på det skrattar jag och byter till svenska , kind of bad thing I supose. ska fortsätta med det engelska tänkandet. har också upptäckt hur svårt de svenska språket är. jag skriver typ fel hela tiden och aa de blir fel, så alla fel ni ser är sånt som jag missat för jag försöker iaf stava ordentligt. helt sjuk, jag har varit här i liksom tre dagar..... going bananas bananas.

varit i kyrkan idag också kom jag på. fast vi var mer och hälsade på, alla va jätte trevliga och prästen va dö cool. inte direkt en präst som jag hade tänkt mig, han satt och åt hotdogs och drack cola, svor lite och ba chillade och skämtade med mig, sin fru, mina päron och alla andra haha. riktigt trevligt. ska gå med sheryl och jerry till kyrkan på söndagar i början, får se hur det går sedan om jag fortsätter att gå.. :)

nu kommer Joy (områdes representanten) aldelses strax, about 8 minutes. har också lärt mig prata i miles!!!! är stolt som toppeeeeeen.

C ya DON't wanna be ya

Man ser det från månen

Asså lyssna på denna goding! (sjunger med som fan, högt och tydligt för jag är home aloneeeee)
John Farnham – You're The Voice

You're the voice, try and understand it
Make a noise and make it clear
Oh-o-o-o, whoa-o-o-o!
We're not gonna sit in silence
We're not gonna live with fear
Oh-o-o-o, whoa-o-o-o!




Svar på en fråga från kusin, vt inte viöken kusse de var som fråga eftersom han/hon valde att vara anonym men gillar alla mina kusiner. Så ska svara på en fråga från en av mina fina alltså då.

Jag har de kung, älskar familjen och allt här. Lite jobbigt med värmen dock men det går bra. Jag ska ta kort på omgivnigen och huset så fort jag har tid och kommer ihåg. Har tid kom jag på, men orkar inte. Men jag SKA, jag LOVAR. Vet att de är fler där ute som väntar på sådana bilder. Och de är typ 40 grader nu ute... och jätte hög luft fuktighet... men skönt ändå. På vintern är de snö och kallt. De är inlands klimat så de är de värsta av båda, typ. Men de är bra, gillar årstider. ALLA. Sommar, höst, vinter, vår.

Kan berätta en kul nyhet iaf, JAG komemr vara med i lokal tidningen. COOOOLT. eller mitt lag, de var på träningen idag och fotade, dotade även för yearbook, varit här i två dagar och har redan minst en bild i tidningen och yearbook. Ojdå , lokal kändis....

Ska göra lite situps och armhävningar innan päronen kommer hem. Ätit mycket choklad idag. De äter inte riktig mat så man är sötsugen typ 24/7.. bra att jag är med i löpöaget. OVER AND OUT 

ps. detta är mitt spring schema. Två timmar per dag varje vardag..


Little secrets

Hola. Hittat ngt grymt gott, beagel med phile ost. MUMS! mitt bästa.

har tråkigt nu, de är för varmt för att va ute och alla är på jobbet sitt. tur att fb chatten finns så tar igen lite förlorad tid med några av mina fina. på lördag äre shopping hela dagen med fina syster dana som gäller, och på onsdag nästa vecka blir de förhoppningsvis konsert i st louis med dana, cameron(hennes pojkvän) och hans vänner. KUL!

ska sova lite eller göra ngt för att fördriva tiden. Hejs <3

Nothin' on you

SÅ. Nu har jag klarat av anda löpträningen här i Moberly. Mitt lag heter Moberly Spartans CC (CrossCountry). Läckert. Vi sprang ngt som hette "time on track", man springer 1 mile (1,6 km) så fort man kan på tid. Jag kom två bland flickorna och tränaren är super nöjd med mig, JIPPIE! Sen så sprang vi presidents lop, det är ganska kul eftersom det är ett område där alla gator är döpta efter amerikanska presidenter så vi sprang runt på dem. sen så avslutar vi såklart med intervaller, precis på samma sätt som igår, fast de var lite längre idag. Träningen höll på i 2 timmar idag också. Galna jäklar. Nästa träning är på måndag så är ledig nu, men ska nog ut och springa eller kanske ta en trip till poolen eller gymet för att träna. Tränaren sa att vi skulle göra det. Alla är as vältränade, så himla skönt! Sen srang vi förbi de amerikanska fotbolls laget, snygga killar, eh ja. hihi. lycklig att jag är en senior.

ska vila lite nu, läsa bok eller se på film sen vet jag inte vad som händer resten av dagen. Puss mina fina

You're the voice

Japp, nu har jag ätit en banan frukost som inehöll en banan. ska sätta på mig spring skorna och löpa iväg! Pepppppp, nja men de ska bli kul att träffa folket igen. Måste fixa vänner.... hehe. Har liksom bara syrran hitils.

klockan är halv sju på morgonen, kan inte fatta detta. varför? jo kanske enkelt ändå, fit eller fet.

Puss på er mina fina skrive mer sen när jag har ngt vettigt att skriva om

Det snurrar i min skalle

Heeeey heeeey hhheeey hey hejjjj hej.

Idag har jag varit med om mycket. hehe nej. Var i columbia i tre - fyra timmar kanske. Köpte tre saker, en scentbug, en bodylotion och en home fragrance oil. men vi letade mest ett billigt kontant kort, men de har typ inte sånt här. så jag måste signa för ett 2 års kontrakt vilket verkar himlans onödigt.. men vi letar vidare tror jag hittat ett bra nu!

funderar på om jag ska läsa mer twilight på engelska nu eller kolla klart på lady and the tramp. HMMMM, ska chatta klart med j-boy först. massa skvaller och hemlisar i vanlig ordning. Saknar vännerna mina, ingen nämnd ingen glömd så att säga.

tänker på er

Gamla ullevi

Hello folowersssss.

Jag ligger nu i sängen och myser, du duschat och allmänt fresch. hehe. Har varit på min första träning med nya laget. mycket trevligt, träffade flera trevliga och vettiga människor, fräscha var alla desutom. Alla va mega fit, eller iaf de jag prata med. najs det. Jag kommer också sluta så, känns jävligt läckert och skönt!

Ska tänka mer på er och jocke berg nu. dröma vidare i tonerna av musiken, kanske blir musik non stop till slut.

lev livet mina fina hejdå

I run

HEJ FINA.

Nu sitter jag i min kammare och väntar på att tiden ska gå, fast jag hoppas den ska gå sakta. Har löpträning nu om en kvart tror jag, syrrans pojkvän kommer och hämtar upp mig om jag inte missförstod allt. Kanske är de papsen som ska köra, hm. Hur som helst funderar jag på hur jag ska överleva en mil i denna sjuka värme och luftfuktighet. Men antar att det kommer gå bra, Hoppas jag! Är dock lite rädd, tänk om de andra är hur fast som helst. Fast & Furious wannabe.

Nej, inge frulle har jag fått i mig heller, struntar i de, tar lite käk när jag kommer hem.

Puss fina, ska köra hårt om jag kan. Pappa sa "du tar dem, du är bra på att löpa, och du behöver ju inte vinna det här... de kan du göra nästa träning" HALLÅÅÅÅ jetlag och så här tidigt och sån här värme.. skojjar han. aja PEPPA nu, ska inte vara en surtjej

Later darlings

A soapbox opera

Ja hurrni, vafasen ska jag säga? Livet leker här på andra sidan. har inte ännu kommit på ngt att klaga på. Jo kanske att min löparträning är kl sju imorgon... tungt. hade velat gaft den nu. då de är lite svalare. men va ska man göra, LIVET.

Har inge vettigt att säga mer än att jag har varit ensam hemma ikväll! PARTY. nej verkligen inte. men de är ganska läcker ändå, har varit med hundarna så söta, ni ska få se dem. man vill bara pussa på dem. en valp på 4 månader och en gammal hund på 14 vintrar. mysiga är dom. kommer inte ihåg vad de heter så jag kallar dem darling och honey. hehe.

Detta är darling, fast man ser inte så bra, han är inte så duktig på att sitta still min lilla bebbe.



och det här är den omtalade Honey, han vill inte vara med på bild själv. så jag ställde upp som den trogna vännen jag ändå är. eller hur mina fina? visst är jag en snäll vän. *FniSsss*



DET ÄR SVETTIG HÄR OKI?



First day

är inne på första dagen nu i us, det känns helt sjuk kan inte fatta att jag är här, det känns helt overkligt än. det lär ju ta ett jävla bra tag innan jag fattar. var på subway förut, lycklig. sen så var vi på en affär där allting kostade 1 dollar. galet fränt. inte för de var så mycket coola och vettiga grejor men ändå!

daniel, maaaa host brother, fixade min dator och internet förut så nu har jag å ä ö. hur skönt som helst.

måste medela om värmen, ni kan omöjligt förstå hur varmt de är här. eller jo några kan nog det, men de är sjukt jävla varmt. har nog inte vara med om sånt här, jo i miami vid flygplatsen var det hothothot. de är så jävla fuktigt också så de känns som det är ännu varmare än vad det är.

köpt en liten datamus till min lilla dator hihi. wtf is this sa brollan när han såg lille datamusen. när jag var med pappsen, alltså jussi the man, i sverige och köpte den så gick han fram till kassan och frågade vart har ni datamöss? haha så himla kul. men sen kom jag på att man säger ju så. då blev de bara pinsamt för ja, haha. aja ni fattar, ni vet ju hur jag är, lite nervig ibland.

kolla här va söt den är, och jag lever som ni också ser. but WHY so serious?


Good morning sunshine

Hej alla fina! Hur mar ni? Jag e fortfarande lite sliten sen resan och tidsskillnaden... 7h. Men det gar vall over om nagra dagar. har inte fixat min dator an sa ni far lasa nagra inlagg utan a a & o. hehe.

At frulle for en stund sedan, mjolk och flingor och en banan. Hihi sota ar dom, ni ska bara veta. Vill inte aka hem. joda, men nar skolan rullar igang och nar jag borjat med mitt tavlings lag (cross country running) sa kommer allt bli perfo. de blir inte fotbolls forens till varen dock. Har traning imorgon med laget, ska springa en mil, kanns helt okej. Men de ar sa jaaaaavla varmt. Idag askar det och regnar dock, hoppas pa liknande vader imorgon.

Bloggar senare, god efter middag eller kvall pa er, orkar inte rakna ut vad klockan ar hos er.

Vi ses snart mina fina, korta 10 manader <3

Love, astis


hehe

FRAMME! SKA DOOOO i SANGEN NUUUU.

PUSSS

Hotel room service

hotell frukost! haha fast på rumme, en banan och en kopp kaffe. grejer det!

samling snart med gänget. helt sjukt, kan inte fatta att jag åker... SJUKT.

c ya don't wanna be ya

Lalalalalalaaaa.....

Sitter på hotellrummet nu och har precis duschat. Skönt. Hade inget att göra för ett tag sedan så jag tänkte utforska sats gymet, men han bara springa i cirkus en halv timma, för sen så stängde de. Typiskt. Men men.

Ska sova snart, ska kliva upp snart. Samling tio över 5. SJUKT. Jag åker verkligen, kan itne fatta. Kan ni? Nej, skulle inte tro det. HUA LIGEN.

Mamma började gråta när vi satt och åt. Åhhhhh, vill inte gråta inför andra imorgon. Kommer börja tok böla om mamsen gråter imorgon. Hatar att se henne att gråta. Och om pappa gråter. BIG NO. Då dör jag, för riktiga karlar gråter inte. He he, nej jag skojjar men orkar inte gråta.

Ska dricka en kopp te nu och se klart på nyheterna/sporten. PUSS PÅ ER. Skriver ett snabbis inlägg om nån timma innan jag springer till sts samlingen!


Snälla säg det igen

Sitter inne vid mat bordet med en vattenflaska, en burk cola som jag inte öppnat.. tvek på den. riktigt tvek är inte ens sugen. äre ens ngn ide då? nej. onödigt. Ibland blir jag så störd av tystnaden här

Hur som helst sitter jag vid matbordet med min nya data pata. den är dö cool. så lite och gullig. fin är den med, mucho nice! ni ska få en länk så ni kan kolla på min nya bebbe. http://www.youtube.com/watch?v=R24L-Pq7wB4&feature=player_embedded

fick inte med den coola gulle djuret, synd de. riktigt skön musik med. har redan fixat den, aka tankat ner HöÖh.

Ska spöa papsen på back gamon nu. SOM FAN. Åker snart. panik. är klar med pakningen iaf.

Lyckli. Rädd. Glad. Ledsen.


Huvudet i sanden

Ligger i sängen och funderar. Detta är min sista natt i min säng, i mitt rum, på fågelvägen, i haga, i sundsvall, i medelpad, i norrland, i ... nej inget mer. Men ändå! Känns inget speciellt faktiskt, vill ha mer känslor. Kan inte förstå att jag ska vara borta i ett år, känns helt overkligt.

Är så glad över att jag har så fina vänner, ni är verkligen bäääZt. Känns skönt som fan att ha bra vänner att komma hem till sen, lovar att hålla kontaken via facebook, mail, brev och skype så mycket jag hinner och kan. Har lovat mamsen i us att jag bara får logga in på fb om jag gjort mina homeworks ordentligt. Men har ju alltid varit en stark pluggare så det kommer gå great!

Har inget speciellt att skriva är helt virrig, pratade med mamsen i tele för första gången förut. Minns inte ens vad vi sa för jag var i exstas. Är väll de fortfarande för jag känner mig snurrig. Men antar att de har med familjens super pepp. Glöm det där jag sa om huvudet i sanden.

Lycklig, jag lovar och svär det blir brrrraaaaaa.

Eran asta, us-asta nu förtin. PUSS


DÖR

Okej idag så har de varit goodbye asta fest , mycket trevligt varit folk här från kvart i 1 till kl 7.. galet. hade världens mens värk hela dagen, men kämpade på som fan att vara trevlig och glad ändå! hoppas att jag lyckades hihi. gjorde jag nog ingen var sur. happy bara!

fick jätte fina presenter osv hihi, tack världens finaste vänner <3

nu har jag packat klart men har emd mig för mkt i kg, så måste ta bort saker. känns tungt och svårt men ska kämpa på

Pratade nyss med ny mamsen.! VÄRLDENS FINASTE OCH GULLIGASTE. Lycklig :')


skriver mer sedan, puss

HEY

Igår var sista lediga dagen. Den var mys. Ikväll och idag är det stress stress stress. Ska städa och laga mat för ett helt kollektiv nu, eller pappa lagar mat och mamma städar. Men jag kollar på ist, men är ändå stressad som tusan.

Imorse hände det en kul sak. Jag sov som vanligt och pappa ropade att det är dags att kliva upp, jag svarade JAG KOMMEEEEER och somnade direkt om. efter ett tag så ropade pappa igen. Då hade jag precis drömt en dröm om us, och om Moberly min hemort. Ist för att ropa jag kommer så började jag ropa MOBERLYYY men han bara till MOBE.... innan jag fort tystnade och kom på mig själv. Kunde plivit pinsamt.

nu ska jag dö i soffan. PUSS

ps. per spelade aldrig "flickorna på tv2 ohohoihoooh" skönT.

Underhållning

Uppdatering.

Kvällens event: Trädet.

Kvällens förberedelse: Dusch, fix, promenad till orange björn.

Kvällens guests: X

Kvällens status: the party is over

Kvälles betyg: givet 4/5. men pga smärtor så sänks den till 1,5/5

Måste rusa. Hejsvejs, akta er för per! (hörde per när jag gick hem...)

Coach Carter

Sitter här i soffan, i min pjamas och väntar på att klockan ska gå så jag kan få mat och få leka med linn och agnes! Kollar på slutet av coach carter med moster och pratar mobil telefon köp.. svårt det dära.

Hon hennes man (min morbror) och mina päron ska på roxette sen, mamma och pappa är på andra förfesten nu och kommer snart hem för att ta med annakarin och olle till förfest nummer 3. asså glad att jag slipper vara med. haha nejdå skoja. men är glad för att slippa höra på per........ .... .. .. ..... .. .... .. .

Ska få mat hemkört snart också. KINA. lycklig. lycklig som baaaaara den!

är lite ledsen med. har fortfarande itne packat och är jätte stressad fast ändå lugn som bara den.

Nu ska jag va social och chatta lite på facebook chatten som är mitt bästa.

Ni som ska på per och marie, glöm inte att skrika när per sjunger så ni inte hör karln...

Puss

If you leave me now

Hej och hopp i lingonskogen kära vänner!

Nu sitter jag och äter liiiiite 70% choklad finns det något godare? JA. men inte just nu..

ska packa nu, pappa står och vakar som en hök att jag ska börja packa.. lite drygt. jag vet ju själv att jag måste packa. men han vill nog bara väl (I supose) så klagar inte. vore ju inge kul ifall de helt gav faan i mig. nej usch, då har jag hellre tjat päron, iaf ibland.

nu är min chokladbit slut, trist men okej ändå. de går inte att äta för mycket sån choklad de blir för starkt! HAHA, började skriva "men som man brukar säga.." men kom på att jag inte hade nått smart att skriva sen. *skÄmS*

och ikväll, vad fasen ska jag göra på min sista dag i sundsvall?! Röja som fan på stads? Eh, nej. Dö i soffan hemma själv? Eh, nej. Vara med folk? Eh, JA! Men vilka då? tycker ju om alla mina vänner..... och alla mina vänner som är hemma kommer ju hit på söndag också.. så omg, what to do, hat to do?

mor och far ska ner på norrporten arena och kika på när marie och per (roxettteeee) rockar as!

Vill hedra min seger igår på monopol med! Ni fattar inte hur jävla överlägsen jag var!!!! Så happy. vem som helst hade blivit stålt över mig ifall de hade sett min otroligt strategiska utklassning. gjorde mor och far helt mega fattiga. vann med alla pengar hos mig pluss mucho hotell.

signar ut nu broder, kom ihåg pengar är makt

And the sign said "long hair freaky people need not apply"

Skulle ut ikväll egentligen men ändrade mig i sista stund. Skulle extra knäcka som vakt också.. men icke.

Ist så kom jag på att jag inte umgåtts med mina päron tillräckligt.. och jag åker ju på måndag så de blev en mys kväll med la familia ikväll, mucho nice. började sämst men slutade bäst. eller så bra som de kan bli, spelade monopol och när vi till slut var klar efter en jävla vinst av mig, läckert det är att äga hotell i centrum och normalmstorg, så kände båda mina päron av vinet om man säger så.

nu ska jag dö lite, kanske en go fika för att fira vinsten....

ensam hemma jätte mkt imorgon, vet inte riktigt hur jag ska syssel sätta mig. vill inte röja iaf, tror ja.

sov sött mina fina

118 800

Min fråga: "Varför är X och Q värda lika mycket på alfapet? När det är näst intill omöjligt att lägga ut Q:et"

118 800 svar: "Bra fråga. De som gjorde spelet kanske dog precis innan de blev klara, och då tog en grupp queerfeministiska tjejer över. De gillar ju jämställdhet och tycker kanske att Q och X är lika mycket värda. Det tror vi iaf. Mvh 118 800"


På söndag äre fezzzZt

LÄNGSTA BLOGG INLÄGGET, NICE!!.... naat

Godmorgon, god förmiddag, god dag!

Måsta OSA. till en fest. En brakfest med massa ölfat och röd blåa muggar. Ni vet "this is americaaaa" nejnejnej. I america röker man en joint ist, så bad far fixa lite sånt till släkt och vänner som kommer och ska säga "hejdå asta vi ses om ett år" på söndag. Känns ju himmla märkligt det där. Vill åka nu!

Innan jag ska beklaga mig över denna morgons problem så måste jag få klaga! Använda bloggen som en klagamur (ingen religös betonging var menad). Jag ska ju åka till us, de som missat de och läser den här bloggen är ju galen och har förmodlgien en extra kromosom. Men! Hur som helst så äre sååååå töntigt att bara kommentera mitt val att åka till us med ett okej. När jag känner vissa så väl, ni behöver itne bry er alltför mycket men hur svårt kan de vara att säga "åh va kul för DEJ", blir ju bara konstigt när jag står och läser er rakt av. Hm, svartsjuk, sur, hatar mig... de har jag lite svårt att sätta ord på. Så de som verkligen tycker att det är kul att jag ska åka ska komma på söndag, inte så att ni vill bli av med mig, men ni förstår. Ni är jätte välkommna, ni andra får låssas för tänker inte bli deppig även om jag säker kommer gråta lite på söndag he he.

NU - dagen problem. Det är lite irriterande att vakna, gå ner i köket och börja äta och sen kommer mor och säger god förmiddag när jag vaknade för 10 min sen. De känns ju himla märkligt.. borde bli mer anpassat och säga god morgon ist. Men tja, vad vet jag. De är fel att sova till elva.. Det vet jag. Brukar ställa kl på halv tio (senast) Frågan är ju varför? de är sommarlov.. hm hm hm, vet ej.

Iaf så ska jag maila lite med mammsen och pappsen i us nu, men först ska ni få njuta av mobil kort som jag och min älsklings iphooo-o-ooooonE har fotat.




Det där är min hund. Hon sover som fladdermöss.... upp&ner. Fast inte på en pinne högt upp utan hon föredrar trånga utrymmen, helst under en soffa, en blommigsoffa som står mitt i solen i husets varmaste rum. Gaaa--a-a-aalen men hon är bra gosig ändå. Kommer sakna ihjäl henne.....



Detta måste vara världens konstigaste bild. Kolla på dem....

J-boy: Glad&lycklig över att det är hans tur nästa år att ta studenten! Han måste också beundra det fanbtastiska arbetet vi gjorde med sp3's vagn...

Ellie: Vad kan hon komma på för nå ord till ordlistan här? Men antaratt hon bara försöker spexa som vanligt.... PUSS

Jonie: Lite sad? NEEEE. Hon spelar nog. Vill kanske ha en till cupcake (stavn.?) så då visar hon krokodil ögona kanske? Hm, söt som socker, sweet as candy är hon iaf. Huvudsaken det!

Asta: VAD är grejen med att vara så rädd? Fick i uppdrag att lisa's mor att hålla i hennes (moderns) paraply medans hon knäppte kort på dottern. Är jag rädd att förstöra paraplyet eller jag kanske helt enkelt är rädd att vagnen ska krascha!?


Sweet and looooooowww

Hola senoritos!

Min usa familj kan tydligen spanska lite granna, jag är lite mer fransk av mig. har ju studerat hårt i hm, typ 6 år! 6 jäkla år. hur sjutton kan jag inte mer än vad jag kan? varför är det så svårt med språk.. förövrigt tycker jag att svensk gramatik är lite jobbig. hade stora svårigheter som barn med b&d, bubbelteckning samt särskrivning! bra där. Engelskan hanterar jag bättre och kommer ju vara en riktig baddare på det när jag kommer hem! "HEEEEEEEY LADYEEEI" tänk om jag börjar prata så.... ojoj.

hur som helst så somnade jag sent.. mucho sent, och det var regn då, lite iaf. men nu är de ju stårlande sol och inte ett mål på himlen! fan va läckert, är glad i själen. hoppas de regnar på måndag och tisdag... Vill att alla ska sitta inne och sörja att jag åker ist för att vara glada in the big big sunny sun. NEEEEE. skoja.

pappa vill att jag ska börja packa nu. men ångest, vad ska ja packa råååå?!

Tur att jag är pepp som bara den iaf. ska skriva klart nu och lägga ifrån mig datapatan, för den håller på att smälta i solen. Min nya dator har inte komme, vad ska jag göra om den inte kommer imåra????? Fuuukk.

Lev livet , puss å smek

A message

Börjar förstå allvaret med att åka. Att säga hejdå till alla.

Men de blir kanon de här, har bara hejdå ångest ett tag hehe. Ska försöka sova, ska bara hälla i mig vatten är törstig som en gnu, hört att de är törstiga djur, gnuuUUUUu. Vet för övrigt inte hur en gnu ser ut, eller föresten var det de iddisarna (idioterna) som gjorde att Mofasa dog? Då vill ja inte va en gnu. Är törstig som en kamel, de kan ju bara hälla i sig vatten, stänga öronen och närborrarna, springa på sand för de har hud mellan glövarna. riktigt cUUUUlLaaAAa djur.

är trött=för mycke info
srYYy, PUSS GO NAAATT, sov sött

JONO

hade hejdå fika med min fina josefine idag. jobbigt, men så fint. kommer sakna dej min vän.

fick en ring, ska tänka på dej varje gång jag kollar på den.

gillar dej som fan gullet.

I think i go to boston

HEEEEY HEEEEY heeeey heeey hej...

Fick idag biljetterna till flyget... OMG. Åker tidigare än väntat. Åker den 10 augusti. om hela 6 dagar. sjuk sjuk sjuk! PEPPAD till tusen men ändå så rädd. hihi :)

Puss på er uppdaterar snart mer vettigt. måste dampa loss lite först.

FÖRLÅT

Sorry alla älskade läsare. Har varit cp dålig på att uppdatera. Men har försökt leva som fan i sommar och inte orkat brytt mig. Inte ens sagt till att jag inte ska blogga på ett tag så jävla illa.

Hur som helst. Det har hänt en massa sen jag skrev sist. Har varit på besök på ambasaden, fått mitt visum. men det roligaste och viktigaste! JAG HAR EN FAMILJ. Äntligen. Ska till Missouri, Moberly. Där bor det 15 000 innvånare och på min skola går det ca 500 elever. Jag har pratat med min familj några gångfer och de är verkligen hur söta som helst! Vill bara åka nu nu nu!

Känns jävligt märkligt dock att jag ska åka. Vill itne riktigt säga hejdå och det känns konstigt att veta att jag sett några vänner för sista gången på ett år typ. eller okej 10 månader, men ändå! Desutom så ska jag nog ta studenten där, men sådana där coola hattar och grejor! Läckert va? Min usa mamma sa det, eller hon skrev det i ett mail. Vore ju hur läckert som helst!

I Arizona är min syssling Ebba och hon stor trivs. I Kentyckey (stavning) är min älskade vän Emma. Och båda har de så bra. Saknar Emma som fan. Helt galet. Inte för att jag inte saknar ebba men hon bor i gbg så vi träffas typ aldrig, satt ni förstår vad jag menar hihi.

Ska svara på ett mail nu som min gulle familj skrivit till mä.

SKA BLOGGA SOM FAN FRÅN OCH MED NU! Har till och med köpt en ny dator, en mini blogg dator hette de visst. Så ny jävlar ska det bli någon ordning. Ni mina kära vänner och kära läsare (ifall jag inte känner er) ska följa mig på resan. Heeeeela vägen dit och hem.

Ska försöka sussa lite, busy day imåra.

Smek


RSS 2.0