Dag 6 - mina bästa vänner

Bästa vänner. Oj, alla mina vänner är de bästa, har bara vettiga och fina vänner men ska ändå nämna de som är lite finare och kanske lite bättre. Fast å andra sidan så stämmer kanske inte det heller. Hur som helst, här är ett fint urplock av de finaste jag har. Utan rankordning, håller inte på med sånt trams.


Josefine Nordström.
En riktigt trevlig och fin tjej. Inte känt så länge, men vetat vem du var i massa år. Första kontakten fick jag när min dåvarande pojkvän fick ett viss intresse för henne. Haha, men de var tydligen inget märkvärdigt. Nått år senare hamnade vi i samma klass och fick då reda på att du hade dåligt samvete. Världens sötaste, blev glad, även fast jag egentligen inte riktigt brydde mig om högstadiet tiden. Blev kalas glada på livet och satt på en bänk utanför en fest och välkomnade alla som kom med att vi var så lika. Det som verkligen var kul är att vi inte är lika. Fast på något sätt är vi det ändå, går inte riktigt att förklara det där men fint är det iaf. Sen att jag var tvungen att åka till usa när vi var som goaste vänner var ju en liten miss. Men du är en sån bra vän så är inte rädd att tappa dig när jag är här.


Linn Floden.
Förmodligen en av mina äldsta vänner. Eller har varit vän med dej längst, inte att du är gammal som gatan. Iaf så har jag delat mycket fina minnen med dej och även fast vi inte är ett radarpar, det har vi nog aldrig varit, så är du ändå en sådan där fin vän som man alltid har kvar. Och som jag sa så hänger vi inte så mycket på den senare tiden men saknar dej. Haha, saknar att ba springa över och dricka en kopp kaffe. En toppen granne! Har fina grannar här, men inget går upp emot en riktig birde. Hela la familia är mys också. Kommer ihåg när Isak dog, jag var minst lika ledsen som du, eller jag ville iaf vara det, liksom dela sorgen. Har inte berättat det för dej så nu vet du. Hihi. Linso, linnan, linnis, kärt barn har många namn.


Emma Onkamo.
Oj. Oj, oj, oj. Vilken pangbrud! Du var ju mest känt som modell tjejen, sen så gick du från den tysta modellen till den galna natur tjejen. Sen ba sådär så började du i klassen min. Tanken var att du skulle sitta i vårt rum men de ville du ju inte, du hängde hellre med naturarna och ville inte ens vara med på vårt fredagsfika även fast vi tålmodigt fortsatte att baka till dig. Sen en dag så var vi vänner, har inte en blekaste aning hur det gått till. Har aldrig gillat hästar eller häst tjejer men se på fan. En av mina finaste vänner är en häst tjej, helt galet. Det finns ingen som emon, du är ba helt tokig, galen och aldeles aldeles underbar haha. Rak och ärlig oavsett vad, you go girl! Inte är vi lika heller, men som jag skrev om Josefine så är vi ändå lika på något sätt fast kan inte komma på en enda grej.


Jonas Amrouni.
En riktig go vän. Du är också ett litet mysterium, alltså mysteriumet är hur vi lärde känna varandra. Men misstänker att facbook chatten och skvaderns stora högar med plugg ligger bakom.  Så man kanske inte ska vara så negativ till allt plugg? Jo, vi hade ju hittat varandra på ett annat sätt. Men jag tror också att nyårsafton förra året hjälpte till. Fick höra att han inte längre såg mig som en liten fjortis, haha. Tack, bra första intryck jag skapat, bra iaf att han fick klarare syn. Hur som helst, en govän. Trevlig och ärligt, och riktigt vettig, verkligen riktigt vettig. Bra hjälp med råd och sådant och jag ba ger råd tillbaka. Ge och ta liksom. Glad att ha en sån fin vän som joam! En annan grej som är läckert är ju också att han en dag kommer va billionär. Pengarna bara rullar in för en av sverigest mest framgångsrika skvadern elev som bettar! Woho. Keep it up honey.


Louise Rodin.
Alltså lollo. En sån glad och rolig tjej som dej får man ju verkligen leta efter. Åh så kul vi haft. Ba cypern var ju kung, och allt annat med. Allt vi gjort har varit kul. Stads, första människan jag var på stads med, sen kunde vi bara komma in om vi gick med varandra, fast nu är vi läckrare och har liksom blivit så bra på att komma in så vi möts på dansgolvet ist. En riktig govän, en party vän, men även en helt seriös vän som man kan prata med allt om. Sen att vi möts på varje fotbolls träning gör ju faktiskt det ännu roligare att komma och träna. Bra vän. Enda som skulle kunna göra allt bättre är att hon skaffar skype. Hehe


Elin Nilsson.
Min fina politiker. Började i klassen min du med, du bara kom fram och var en riktig skön tjej. Den första som vågade prata med våra lärare under lektionen och helt ärligt så förändrade du vår klass helt, men enligt mig, endast till det possitiva. Hörde från en bästa vän jag hade då att du var en toppen tjej och hur rolig som helst. Var tvek men kände ändå att man måste ju lära känna na innan man kan dömma, även fast jag redan dömt dej haha. Du var en riktigt härlig person och jag har svårt att beskriva dig men du är bara så kul och en riktigt toppen vän. Har alltid något kul eller vettigt att säga och även fast du inte tror det så är det bara bra att du aldrig är tyst. Att du bara babblar på när du är nervös är nog det största vi har gemensamt. Sen att vi är riktigt vettiga politiskt sätt är ju bara ett plus. En go vän, en riktigt jäkla govän.


Tilda Wikner.
Får fortfarande kommentarer "hur kan ni vara vänner" haha. Jadu det undrar jag med. Men antar att båda är vettiga så det spelar liksom ingen roll vad som står imellan. Sen att det blir spänt ibland och så är ju ba lite spännande haha. Nej men allvarligt en riktigt fin och glad tjej. Tycker hon borde ha denna profilbild ist för de seriösa, den här är ju en bättre beskrivning även fast hon kanske är lite coolare på de andra bilderna. Tänk va trevliga och roliga minnen man har med dej. Till exempel när vi hade lagfest och hela gänget sov hos dej, satt i dina pärons rum och pratade i telefon, drygade på som bara den med människan jag pratade med och du ba satt och skrattade och höll på att förstöra hela samtalet. Det roliga är ju att trots att vi inte alltid är ärliga med varandra och att vi båda aldrig erkänner att vi små ljuger (även om jag precis gjorde det) så är vi ändå govänner. Hur nu det går ihop?


Malin Lundberg.
Fina bästa saknade vän. Saknar oss så himla mycket. Skilldes när vi var som sämst vänner och jag hoppas på något sätt att man kan börja om på nytt eller något liknande när jag kommer hem, för du är verkligen en av de roligaste och finaste vännerna jag någonsin haft.

Petra Truedsson. (letar bra bild)
Fina goaste vän. Känt dej sen dagis. Var riktigt bra vän i 5an och sedan i 8 och 9 hade vi en sån jävla fin tid tsm.
Roliga minnen, 007 perioden, sagan om ringen, klubben i femman, krabb armen, osv. bara massa galna och tokiga saker. Fina vän, saknar dej.

Vill skriva om mer vänner för kom på att vissa här är minst lika bra som jag inte skrivit om. Älskar alla mina vänner. Hua. Men det värsta som finns är att skriva ingen nämnd ingen glömd, skulle aldrig falla mig in. Skulle mycket hellre villa skriva om alla mina vänner men har inte tiden till det, tyvärr.

Dag 5 - Min dag

Sov över hos cameron, haha han är en riktigt skön grabb alltså! Bor i lyxhus också, fast han har ju ett super hus vid universitetet med! Där har jag också spenderat natten, fast det var ett tag sedan nu. Hua, saknar grabbarna lite, även fast jag inte är vän med någon av dom, iaf inte på riktigt!

Dana och jag var i kyrkan idag iaf, duktigt! Länge sen jag var där, åt mat och tårta efter kyrkan sen så åkte vi hem till stugan. Jag somnade på dirren och sov till ca klockan sju. Vaknade, var vrålhungrig, åt en massa. Nu ligger jag i sängen, har ont i huvudet och halsen och mår allmänt dåligt. Trist.

Tråkig dag hha, har haft så kul på mitt thanksgiving lov, men de är så himla jobbigt att skriva. VEt inte varför, adda mig på skype, det är där allt händer!

Black friday

Sitter i St louis nu. Har eget rum, egen tv, egen mac och livet ba leker! Har alltsa ett battre och finare rum har i aunt cindy's hus an vad jag har hemma i byn, moberly. Ska njuta.
Imorgon eller om nagon timme sa ar det black friday shopping. Ska ga upp ca halv 4 pa natten for att aka och shoppa. You got to love american's <3 Ska kika lite pa tv sen sova, POK
Bjuder pa en himlans marklig bild under tiden. Undrar ju vad jag, jonas, josefine och elin gor?

Dag 4 - det har at jag idag. Part 2

Okej. bra att jag inte at sa mycket forut! haha. Har atit thanksgiving mat nu. Ar sa himla matt, ska inte ata mer pa hela veckan. Fy, ar sa matt sa man nastan mar illa. Trott ar jag med. Paltkoma, i love u!

Dag 4 - det här åt jag idag

Idag har jag ätit. Inget haha. Klockan är tolv och här inte ätit ngt. Vore ju fullt normalt om jag hade sovit till nu men har varit upp sen nio, men är inte hungrig.. Hm, om det hade varit en annan dag så hade jag väll kunnat skriva hur mycket som helts, för lita på mig, i us äter man! hehe.

Borstade tänderna för ett tag sedan också så kan inte få bort smaken i mun, och då är det ju inge kul att äta, blir ju bara äckligt. Fast börjar bli hungrig så väntar tills smaken har försvunnit så jag kan ta ngt smaskigt att äta. Dock blir man väldigt sugen på thanksgiving maten, kalkonen hehe. ser ju dö smaskigt ut! Klockan 3 blir det namanam!

POK. 

ps. har ni märkt att jag bloggar i perioder? haha. ibland bloggar jag inte alls, och när jag väl bloggar igen så vill jag ta igen allt den missade tiden, så då tok bloggar jag. Men det är livet. ds.


Oh yeah

Okej, sitter nu och snackar med värdfar om hur han ska göra med julbelysningen. Jag som är uppvuxen i en familj där julbelysning utomhus är bara skräp kände att jag inte hade så mycket att bidra. Då jag och mor vill ha vita lampor på min balkong får far lite lätt panik. Men förra året lyckades vi fixa det, far tog alltså inte ner det. Lycka till i år mammsen! Iaf så berättade min värdfar att han lägger ner en massa tid på julgrans belysningen och jag tog väll det som att han hängde upp belysning på buskar träd och på huset.

MEN då ville värdfar visa att han brukar göra mer i vanliga fall men att han i år ska ta det lungt. För nått år sedan så blev han anlitad av ett tv bolag som ville ha en reklamfilm. Började skratta inombords. Sen så sa han att han inte var orginalet utan att han härmat reklamfamiljen. MEN skrattet försvann då han visade vad han åstakommit på youtube! Ni kan också kolla, och jag lovar kolla på hela, det är värt det. Snacka om nolifer. Tur att jag är "open minded" som sts och pax bett mig vara.... måste säga det igen, ÅH HERREGUD VA LÄCKERT!!!

Kolla!

Åh vad ska hända då?!

Har tänkt på en grej. När vi klev in i millenium 2 så hade många väldigt stora nyårslöften och mycket hände, jag kommer ihåg min största önskan. HA-HA, det är så himla kul.

Jag önskade att jag skulle kunna få uppleva ett milenium till så jag skulle kunna göra en sådan cool låt som markolio gjorde. Ni minns väll?

"Åh milenium 2 du är så på vi alla längtar så, åh milenium två, åh va ska häääänd då?!."

osv hahaha. Ville ju vara med i låten, önskade att jag kunde vara sjutton i nästa milenium, och nu sitter jag här, jag är sjutton år och snart är de nyår, men inte är det något milenium nästa år, dit är det ju ca 990 år haha.

Kollar på den här musikvideon och skrattar högt. Älskar mina goda värderingar som en 7 åring!!

Glitter on my eyes

Idag har varit en riktigt fartfylld dag! Seg morgon och mysig morgon, vaknade upp långsamt och ba mös!! Som det ska vara på en ledig dag helt enkelt. Sedan så gjorde jag min julstrumpa hihi! Fin blev den, hade lite dålig fantasi dock. Ni ska få sen snart. Imorgon ska jag knäppa kort! Ligger nämligen i sängen nu och sover , eller ska sova strax.

Efter jag gjort julstrumpan så vilade jag, pratade i telefon med mammsen! Och läste mail från pappsen. trevlig eftermiddags syssla. Hade tråkigt så åkte och tränade i en och en halv timme. Har inte tränat sen districts pga mitt ben, gick bättre än väntat fast sprang ju inget.. stod på skidmaskinen ist för att springa. Efter träning och dusch blev det julgrans jakt. Alltså vi åkte ut i spöregn och mörker. HAHA. Galna värdfamilj, de kommer ju inte se vilken gran som är bäst. Efter mycket om och men, och allt där i mellan så kom vi hem med en gran. Vi har nu klätt den och jag ocg värdsyster dana har också gjort ett peppakaks hus. Har desutom bjudit familjen klatt på min sommar drink, som jag råkade göra helt för stark, men svårt när man inte smakar ngt själv. Usch, vill verkligen inte smaka heller haha. Blä, sådana drinkar funkar bara på sommaren med go vännerna.

Såg precis på prince of persia med värdsyster och värdfar, spännade och dålig på samma gång. Men jake är så snygg så man dör, nästan iaf. Han skulle jag kunna gifta mig med, utan tvekan, gud så snygg.

Sovasovasova nu! En lång dag imorgon! Men är peppad, och black friday shopping på fredag!! PEPP? OJA!

POK

Dag 3 - mina föräldrar

Utan tvekan världens bästa föräldrar!!
Finns inga bättre, de är helt oslagbara. En far som får mig att le och skratta när jag är på världens sämsta humör och känns som om livet är emot mig. Då får han mig att le. Trotts hans skämtsamma och oseriösa sida är han kanske en av de bästa att och lättaste personerna att prata med. Så glad att jag har en vettig och bra far!
Mor är ju samma, vettig och bra! Hon är ju inte riktigt på samma nivå när det gäller att skämta och vara oseriös, men hon kan hon också. Dock är hennes thing att vara bäst och alltid hjälpa mig. Trotts att jag blir super less på na och blir less på far med. Han skämde jämt mig ut mig som barn, önskade jämt att jag hade en annan far när jag var liten. WHAT? Vad var felet med mig. Skäms ju när jag tänker på det. Hur kan man ha önskat något sådant. Far är ju den bästa i världen. Samma gäller mor, fast hon irriterar mig på att annat sätt, ska jämt prata om saker och hjälpa mig med skolan och ba va himla irriterande.

Sen är de ju himla trevliga. Har ju inga reglet. Inte alls! Därför att de är så bra och snälla. Och när man är bra och snäll så smittar det ju av sig så jag har ju också blivit det. Så det värsta jag skulle kunna göra är att göra dem besvikna. Därför kan de ju lita på mig. YTTERST SMART!

Men just därför älskar jag dem mest av allt. För de är så där jobbiga och irriterande. Även om det nu var länge sedan de gjorde mig riktigt arga. Minns ärligt inte senaste gången vi hade en fight. Trotts att jag uppskattar er jätte mycket, ja ni fick ju julklappen förra året, så uppskattar jag er ännu mera nu när jag inte träffat er på 4 månader!! Saknar er. Ska bli kung när vi ses i Los Angeles över jul. Längtar.
Mor och far, två av mina bästa vänner!

Dag 2 - min första kärlek

Min första kärlek. Männskliga kärlek? Bara kärlek över huvud taget? Eller till en idol, maträtt, djur?

Tror nog det flesta vill höra om den första männskliga kärlek ist för om en favvorätt. Lite svårare för mig dock, men bloggen är ju till för att jag ska kunna skriva mina tankar och så. Så tror nog att vi båda parter tjänar på att jag är ärlig med mig själv.

Första kärleken, den riktiga första kärleken. Måste nog vare Robin. Ja, det är det. Har haft kärlekar innan, men inte på riktigt liksom. Började "Robin-fasen" i 8an, haha, småbarn. Iaf var de knas och strul hela vägen tycker jag, men det var sött man var ju kär, ung och dum. Eller inte så värst dum om jag ska vara ärlig. Det var trevliga tider, och som ni vet mina vänner så var det ju itne konstigt när vi gjorde slut och inte var det konstig att man blev tsm igen nån månad senare. Haha, det var ju bara typiskt oss. Haha, börjar skratta när jag tänker på det, men bara för att det finns så roliga minnen. Så inge illa, om robben läser detta. Hehe. Är ju efter ungefär ett år efter vårt breakup vän med karln igen. Känns bra, en bra vän och hoppas att man kan vara det i fortsättningen också.

Riktiga låtar som påminner om den tiden haha
Alphaville – Forever Young
Håkan Hellström – Gårdakvarnar Och Skit
Pancho's Lament – Leaving Town Alive


Dag 1 - Presentation av mig själv

Ni som läser min fina reseblogg är nog välbekant med mig och kanske därför lite trist att läsa om en beskrivning av er vän. Men kanske just därför är det extra kul också? Vem vet. Kanske trevligt att läsa också för dem som jag itne känner så mega bra.

Iaf, så är det ju jag som är Astrid. Född och uppvuxen i haga, fina mysiga haga. Bott på två ställen i mitt liv, i en lägenhet i några månader och sedan resten av min tid i ett stort och välkomnande hus i haga. Bor där med min mor och far, samt min fina hund milou. Om jag skulle beskriva mig själv så skulle väll jag kunna säga att jag är en kul och lite reko tjej! Gillar att ha kul och bara tänka för studen. Trots att jag gillar att leva för stunden är jag en jäkel på att tänka och annalysera saker, ibland och oftast är det en nackdel då jag hellre följer mina tankar än hjärtat, låter så klychigt att säga men det är verkligen så. Dock något som jag håller på att släppa, till min fördel!! 

Hur som helst så föddes jag ju i sundsvall på sundsvalls sjukhus. Var liten och tanig som bebbe, iaf till en början. Sen började jag äta. Det bästa som fanns var att äta och sova. Ungefär som nu då, HAHA! Nej skämt. Men var en riktigt fet bäbis, men hört att det är bra, fick mycket näring till lill hjärnan min, kanske därför att jag är så vettig nu och klarar mig riktigt bra i livet. Så tackar för maten mor och far. Har alltid varit en glad människa om jag får säga det själv. Gillar att mysa hemma och gillar att dansa loss med fina vänner och helt främmande människor, gillar alltså att träffa nya människor. Låter som en kontakt anons nu, men whatever nu vet varför jag skriver det här.

Har lite problem med vad jag ska skriva nu, måste väll säga att livet är bäst och att jag aldrig skulle byta ut det mot något. Eller kanske för att rädda någon som jag bryr mig om. Men älskar mig själv, och älskar livet. Så mycket kul att göra!

Så himla glad över min fina utveckling som människa, tänk er, för ett år sedan var jag en osäker liten fjant. Idag är jag framåt, trevligare, roligare och mycket smartare. Så mycktet bättre. En sak som jag lärt mig är ju att man lär sig någonting av allting, oavsett om det är bra eller dåligt. Har mor, far, milou och mina fina vänner att tacka. POK


Strong enough

HEJ! Har itne skrivit på super länge!!! VEt, inte meningen riktigt. Men orkade inte ladda upp alla bilder, skulle ta sådan tid. Och nu när jag är villig att göra det så hettsar blogg.se med mig så kan inte ladda upp dem. Ska göra det så fort jag kan.

Ligger efter i min lista också. Idag är det ju dag 3 men har inte ens gjort dag ett. Så ska skriva tre inlägg till mer nu om 1,2 och 3. Sen ett  ska jag berätta om alla planer för thanksgiving och sedan hoppas på att det går att lägga upp bilder igen. SÅ håll ut, ni vet att det är värt det kära läsare. POK

Ps. Har kommit in i Cher period. haha, kul ändå

I mitt hotelrum I Chicago



Gamla ullevi

Dag ett börjar på Måndag!!!!

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Min dag.
Dag 6 – Min bästa vän.
Dag 7 – Mitt favoritminne.
Dag 8 – Min favoritfödelsedag.
Dag 9 – Den här månaden.
Dag 10 – Det här upprör mig.
Dag 11 – Det här får mig att må bättre.
Dag 12 – Det här får mig att gråta.
Dag 13 – En första. 
Dag 14 – Min favoritplats. 
Dag 15 – Det här saknar jag.

Följer Hanna "baby" Persson's blogg, www.hanapee.blogg.se så ville också göra så.
Mys emon gör också en sån här www.ienannandelavky.blogg.se

Ingen av oss har den kompletta listan. Alla har vi klippt ner den lite hehe. Tog de 15 vettigaste.

Beep my beep

Bra sakner med swe                            Bra saker med usa
- fri sjukvård                                           - grey's anotomy
- fri utbildning                                          - NFL
- Midnight sun                                          - Baconais


Annars då? Har tappat hår. I mängder! Fast har långt och fint hår än :D Glad för de hehe, det är verkligen jätte långt! Ni ska få se en bild en dag snart. Tappar hår men inte vikt. Haha, hur kan man gå upp i vikt så mycket? Allvarligt, men de är inte så farligt ändå, eller jo, men vill nog inte erkanna igentligen. Ska iaf till chicago imorgon! Men innan det så är det ju field trip till st louis med human anatomy klassen! Wohooo!

Nu ska ja kolla vidare på grey's, skulle egentligen på HP inatt, men nej inte blev det ngt av med det! SKIT. Aja, får bli när jag kommer hem från Chicago, är ju ledig onsdag, torsdag fredag nästa vecka. Thanksgiving! Thanks for that, haha. Rolit.

Stay black


It's tricky!

Hej babes! Hur fasen är läget dårååå?

Saknar sundsvalls dialekten, norrlands snacket.
Är less på dialekten här, skulle vilja att en trevlig människa med riktig engelska kom hit.

Orkar inte höra "I ain't comin' her no mo" ist för "I'm not comming back here anymore".
Men i min hemort, sundois, är det ok att säga, "hua, nä hände däråå?" ist för "oj, när hände det?"
Marginell skillnad, men orkar inte höra på amerikansk bon dialekt...!
 
AAAH.

Hur som helst så läste jag ju Huckelberry Finn här i skolan, och tror ni inte att hela boken utspelar sig runt mississippi, så naturligtvis så pratade alla med mycket slang och det enda som är värre än att lyssna på bon slang är att läsa bon slang. En kille i boken, jim, han förstod jag inte ett ord av vad han sa. No kidding!

Är dö trött, har varit dö trött sen 4. När jag pratade med tilda runt fyra var hon trött och skulle sova, helt ok klockan var ju 11 hos henne. Men på riktigt, jag tror jag var tröttare! Iaf, så är jag lite piggare nu, men fortfarande trött. Ska sov, klockan är 15 minuter över 10, alldeles för sent. Måste. Sova. Nu. Igår somnade jag 11, inte ok. Men är rädd över att det blir så idag med.

Det bästa som finns är vänner. Men det som är ännu bättre är riktiga vänner. Trotts det, så finns det något som är mycket bättre och det är bästa vänner. Förstå hur mycket bra bästa vänner är om mina vänner är bäst?!
aaaah soulja boy tell em'!!

Lyssna på den här låten och tänk på mä: Spose – I'm Awesome

SAKNA MIG!!!


How good can it be

Innan ni läser mitt inlägg, gå in på min facebook och kolla på filmen jag la upp! SVINKUL! Tar nästan 10 min att kolla, men de äre värt och ni har väll 10 min att offra eftersom ni är inne här och slösar tid?
Kollat? BRA! Visst vare kul haha. Står om swe i min government bok också! Massa dålig hehe.

Hej igen mina fina och bästa läsare!

Kom på att tänka på en sak idag, vad är en bästa vän? Naturligvis en bra vän, men svårt att kategrisera. Blir så nervös när mina usa vänner säger "love you!!!" och att man är en "bf". Men som tur är har jag vänner som kan förklara. Fick förklaringen av en vän för ett tag sedan.

"Om man gått igenom en massa skit tsm och det har gjort en starkare, och då menar jag inget jävla fjanteri med att gråta på ens axel. Riktiga bästa vänner går bokstavligt igenom skit. Ni är mina bästa vänner, med er har jag sprungit i tornado varning, i åska, i spöregn, i över 100 grader F och mått så dåligt men aldrig så lyckligt med. Jag vet inte heller nån annan vän som fortsätter med vad hon eller han gör om de helt plötsligt kissar på sig. Inte stannar de upp, nej ni fortsätter att kämpa. Därför älskar jag er, ni är som min familj, mina bästa vänner."

Fast jag håller inte med haha! Även om de var fina ord och jag gillar bruden mycket. Så är hon mer en av mina fina vänner pga att hon är sån fin vän inte för vi bara sett varandra när vi varit som värst eller när vi mått som mest dåligt fysiskt.

WHATEVER.

Har suttit och kollat på ung&bortskämd (hade tråkigt) Jävla fint och pinsamt program, men de är underhållning i guess. Synd att olga sötisen åkte ut, hon va ju mest bra! Sen så ser ju ena grabben ut som kapten filling!!!! AGREE? Skulle kunna vara hans son eller något.

Har nyss gjort klart Algebra 2. Ska väll börja med american lit snart. Hatar det. Usch.

På fredag äre ingen skola, då är det st louis som gäller med min human anatomy class, vi ska kolla på döda kroppar och besöka en blodbank!! Spännande.

Efter det är det chicago som gäller. Pepp. Trotts att de bara är Tisdag!

En fin bild sen vår avslutning (cross country, XC), en bild på oss grymma SENIORS!


Tips från coachen

Hey! Jag tippsar ju om filmer, om människor, om livet om allt möjligt. Så ska tipsa om tre gammla men fina låtar! Inte gam musik, typ gubb musik, utan riktiga dans låtar helt enkelt! O ja. Bring it on, ja men visst, här kommmmeeeeer dem! Och en sak till, folk ba ljuger hela tiden, men det gör inte jag. Ljuger inte, har aldrig ljugit på riktigt! Aldrig har jag nekat ngt för att jag inte vågar stå för mina åsikter, alla ljuger, ja även jag men inte ljuger jag om saker jag sagt, och inte ljuger jag om saker andra gjort eller inte gjort. Dessa tre låtar får mig på kung humör, och en kväll med lite american lit innan mean girls börjar på tv, känns inte helt fel med dessa som bakgrunds musik.! Living the dream!

Grattis till Tilda Wikner på 18-årsdagen! Hon fick även en BIL i present! Lev livet, det förtjänar du!

Ps folket, ljug inte ;)

Here they are!!!


It's tricky! Gamlåten, startar inte förens 1.15 så spola fram till det


Beep my beep. Svensk musik i all ära, åh så härlig!



Uhn tiss uhn tiss uhn tiss. Min gammla favvo group bloodhoud gang!

Greatest


Home is where your heart is


Filmtips

Ser på mycket film nuförtiden! Detta är helt klart top fem av de senaste filmerna jag sett. Fast de är inte i ordning, ba ta en film!

How to train your dragon
John Q
Repomen
Memento
Minority report

Bebis

Vet inte vad jag skulle valja!!! Har alltid velat haft en liten panda bebis. Min storsta drom ar nu att att jobba med pandor, fatta vilket drom jobb. Skulle va overlcklig om nan kunde ge mig en panda traff! Vill aka till asien och mysa med dem! Fast efter ha sett how to train your dragon, skrev fel igar your ska de vara inte a. Iaf sa vill jag ha en liten dragon! Ser pa filmen annu en gang, sa himla mysig, favvo filmen! Se den, seeee den!

Vilken ar sotast? Pandabebisen eller min fina dragon? POK


Mys dragon!


Vill ocksa mysa med dem!


Dromjobb!


Killing me softly! JK, hard. Omg, varldens sotaste bebis <3


PS. Grattis varldens basta pappa pa farsdag, alskar dej!

Ska bo i kina en dag

Kina. Oj oj. Dar vill jag vara. Kanske inte bo precis, men absoulut resa och vara dar lange. Jag vill vandra pa kinesiska muren, besoka den forbjudna staden osv. Gora massa turist grejor helt enkelt, men vill ocksa va i bergen, se en panda bebis. Har alltid velat ha en panda bebis! Sitter och kollar pa karate kid nu, sag kung fu panda f;r ngn dag sedan, grat... kommer vall sakert borja grata nar som helst nu med, men ar man kanslosam sa ar man. Kollar pa film med min american lit through film class och har gratit till varje film, haha! Livet. Alskar fan livet, mer an allt!

Sitter och sjunger med, eller mitt huvud sjunger och jag nynnar med! Later fint, jag lovar.

Sjunger fint dessa rader. Och tanker pa gud. JK

Im a thinker not a talker
Put your faith, your faith in God

We were hoping for some romance

All we found was more dispair
We must talk about our problems
We are in a state of Flux

WE NEED TO TAAAAAAALK!


Och en till sak, satt och kollade pa lite klipp fr[n youtube, sokte pa coldplay stockholm 2009 och titta vad jag hittade.. Kolla mellan 4.31 och framatt, sa fint! Sen 5.06 sa dor man lite. Gud vad jag minns det dar, kanns som igar. Vill se igen vill kanna ruset igen, finns inge battre. Fick tarar i ogonen, for real!!! Kanns bra att kunna saga, been there done that, med en positiv mening for en gangs skull!


Mulan

Hej hej heeej heeej hej!

Basta inledningsfrasen, sjunger den i huvudet samtidigt som jag skriver! Provaaaa.
Hey soul sister ar laten for er som inte lyssnar pa mordern musik.

Idag kollade jag pa skolans musikal! Mulan, i love mulan! Ska kolla pa filmen ikvall hade jag tankt, har jakligt ont i huvudet ocksa.. hade det imorse men glomde bort att frpga om en varktablett for allye stod med bilen pa uppfarten sa blev stressad. horde vardmor i garaget nu, ska fraga om en eller tva!

Sa, nu har jag svalt dem! Gott, nejda, jk. Jk forestten betyder just kidding! Nu ska jag leta reda pa en hemsida dar man kan se massa filmer gratis! fast det ar battre an voddler. Dock funkar inte mitt voddler konto har.. har ju inte preminum.. life goes on!!

Ska chatta med mammsen nu, pok

Vanner, skaffa skype sa vi kan video chatta <3

Normipäivä

Tja.....!

Idag har varit en snabb dag! Alltså dagarna går ju så himlans fort nuförtiden, bra det! Tråkigt med sega dagar. Har kommit på mitt värsta ämmne. LUNCH. Gillar inte lunchen, är obekväm med det jag lunchar med. Och eftersom jag suttit på samma ställe hela tiden fram till nu så kan jag tydligen inte bara byta! Eller jag kan väll, men är rädd att det ska vara socialt självmord, haha jäkla amerikaner.

Hur som helst. Så har jag precis varit och köpt en leatherjacket, en skoljacka, med skolan symbol, merit grejor och mitt namn på, mucho nice!! Fast dyr, ack så dyr. 280 dollar....! MEN, det är värt det, oja! Fast det kommer ta mellan 6 veckor att fixa i ordning den, den ska ju sys och alla symboler ska sys på. Men det är nog värt vätan. Får ha en trevlig flygtur till La med jackan. Lustigt det, att jag kommer lämna allt och alla i kyla och komma till allt och alla i värme. Och sen tvärt om när jag ska tillbaka till Moberly igen!

Ska till sjukgymnasten nu! Är snart frisk hoppas jag, fast det gör ont en, himla ben!!! Pre-season Soccer starts november 22th! I'm ready! ..almost, hehe!

Love, astrid

Paris

Aloha!!

Mammsen är nykommen hem från paris. hon har shoppat loss ordentligt, är avundsjuk men jag ska inte klaga för jag drar till chicago snart och sen över nyår blir det los angeles!!! Längtar, ska bli så trevligt! Pluggar lite och kollar på top model, och efter det är det hellcats, super skön kväll! 

Imorgon blir de först skola och efter det shoppa en läder jacka, ska berätta mer om det sen. Efter shoppandet av jackan så blir det åter ett besök hos sjukgymnasten! Hejja!

Btw, idag grät Mrs. Glenn hela lektionen. Jätte läskigt. Usch... 

those who wish to sing will always find a song

Hallå. Idag var det match, soccer match. Mina moberly pojkar förlorade i förläningen :( buhuu. Golden goal är orättvist ibland men men. Kunde lika gärna ha varit vi som vann så det var väll ok. De kom till 8-dels final i state. Ganska bra ändå!

Ska plugga lite snart, sitter och kollar på OTH nu, men de är reklam så jag snabbskriver ett inlägg haha. Börjat vänja mig vid amerikansk reklam nu, kommer ju va en dröm med tv när jag kommer hem, typ aldrig reklam. JK haha.

Hade skype samtal med Josefine, Elin och Sara förut, så läckert och trevligt, lite över 45 minuter med video chatt! Sen kom Emma men då skulle jag gå .. lite trist. Älskar fina vänner, de är bäst. Oj nu har oth börjat igen, vill kolla klart. Fast det är ett dåligt avsnitt ikväll. Men men, POK

...

Detta är ett hat inlägg. Vet inte vad jag ska skriva eller lägga upp för bild eller film. Detta är bara samma gamla vanliga Astrid som blivit sviken av en av sina bästa vänner. Eller hehe, inte riktigt bästa vänner nu men ni förstår som vanligt mina läsare. Tycker om er även fast ni inte kommenterar så bra. Skön plats att skriva av sig på helt enkelt. Även fast jag inte vet vad jag ska skriva eller hur jag ska uttrycka mig så får såna här saker mig att uppskatta allt bra i livet.

Tack för allt mamma, pappa, mina fina älskade RIKTIGA vänner, milou, mina världföräldrar här i usa, släkten. 


ett himlans dåligt tag sedan

Halloj!

Varför säger man ett bra tag sedan?
OM man inte sett ngn på ett tag så är de väll dåligt? Varför säger vi då bra? Hm. Iaf, så har ju jag inte skrivit här på ett tag och det tycker jag är lite tråkigt av mig, and i bet you guys are almost.. something do read some moooore.

Har varit på state hela helgen. fredag och lördag iaf. KUL!!!! Kan visa bilder sen.

Idag har varit en konstig dag, bestått av längta hem i massor, hannah montana avsnitt och massa annat. har varit hemma hela tiden, på rummet! trvis på rummet.



Hannah eller Miley Stewart, hehe opps Cyrus kan det här!
Check it out.

I’ve always got the memories while I’m finding out who I’m gonna be
We might be apart but I hope you always know
You’ll be with me wherever I go
Wherever I go

So excited I can barely even catch my breath
WE have each other to lean on for the road ahead
This happy ending is the start of all our dreams
And I know your heart is with me

Mail är vår tids kärleksbrev

Hej! Länge sen nu. Ojdå

Idag har varit en trevlig dag! Vaknade dock upp jätte trött eftersom jag inte kan sova på natten, pga mitt jävla ben. Blir så arg och ledsen på samma gång. Efter skolan och sånt så åkte jag hem, åt lite fil och flingor och sedan var det dax att åka med mina galna vänner Shelby och Katie och kolla på soccer district matchen! Men eftersom det var districts så kostade det pengar.. så vi kunde inte gå in gratis trotts att vi alla är idrotts tjejer på moberly senior high! Det gjorde att shel flippade ut och blev ännu mera galen, älskar dej tjejen! Vi tog bilen och åkte hem till shel's fd pojkväns mamma och hade girltalk! Mycket givande faktiskt, men när vi satt där och fnittrade och hade oss kom chris (shel's ex) helt pltsligt hem, en och en halv timme tidigare än vad han skulle. pinsamt som tusan men ändå helt ok. vi drog iväg fem minuter efteråt. drama queen kommer han eller shel va imorgon på biology 2 lektionen iaf! Sen drog vi hem till shel och åt lite mat, sen iväg och hämta upp ronnie, uch a sweetheart too. Efter det for vi till älskade walmart och sedan till skolan, där de skulle ha filmvisning på football planen med en SUPERSTOR tv skärm, men de så kallt ute så jag, shel, ben och en till grabb(som jag inte minns namnet på, eller jag törs inte försöka skriva det haha) hem till shelby igen, ronni och katie stannade kvar i kylan.

Filmvisning hemma hos shel, mycket jobbigt ibörjan. Två stora fotöljer,  personer. Två flörtar, de andra två har aldrig träffad vrandra förut. Sa inte ett ljud till min fotöljkamrat men efter ett tag så var de ok, tills han tog fram en filt... hahhaha. Ja ni vet ju hur de går, "are you cold? do you want a piece of it?" "ehehehh.... ok" nej ja skoja bara jag sa "YES SIR".
sen fortsatte tv tittandet och shel var trevlig och gla som vanligt, samt mina nya vänner med. trevlig kväll. nu är klockan på tok för mycket.

Måste till lägga att bara för jag skriver idag och berättar detta så betyder det inte att jag sitter ensam på kammarn alla andra dagar Hahahha. Det faktum att jag faktist bloggar är beviset på att jag är lite lonely. Just kidding, men ni förstår vad jag menar som vanligt. PUSS 

RSS 2.0