No dawn, no day, i'm always in this twilight. In the shadows of your heart.

Har hort pa vissa hall att jag anses som ointligent nar jag ej kan stava och skriva ordentligt. Hm, kanns mycket frusterande nar jag aldrig sett denna blogg som nagot man kan domma av. Endast se vad jag gor pa dagarna. Fast uppdaterar ju inte sarskillt ofta sa vad denna bloggen ger (en gang i manaden) ar naturligtvis bara en liten del. Trotts min bristande stavning och sarskrivningar sa ar jag anda smart. Skont nu har vi rett ut det.

Idag har det regnat nagot sa vansinnit mycket har i byn. Blev nastan lite radd i morse nar jag vaknade av att regnet verkligen holl pa att sla sonder taket och fonstren. Dessutom sa vibrerade golv och vaggar av all aska, overdriver inte, det var verkligen sa.

Hur som helst sa sitter jag och lyssnar pa go musik och chattar med mina underbara vanner. Och har ocksa kommit pa en san otroligt festlig ide for klassikern till trean. Sa om nan i min nya klass skulle se detta kan ni vall hora av er sa jag vet vart jag ska skicka forslagen (om ni borjat planera an) om ni inte har borjat planera an sa bor ni gora det. For vi ska vinna. Ok? Har som sagt super bra ideer.

Sag nyss ett klipp med Linda Bengtzing som gjorde mig lite arg. Klarar inte av henne. Nej nej. Sitter ocksa och soker pa tag biljetter for WhereTheActionIs som ager rum den 28 Juni. Aker dit med Emma Onkamo och vill att fler ska dit. Om ni ska dit, hojta till! Om ni vill aka dit, ak dit. Kommer bli en av sommarens garanterat basta dagar. Coldplay, The Ark, Glasvegas, Brandon Flowers, Bright Eyes, Daniel Adams-Ray och nan fler artist pa samma dag. Blir ju helt hog av bara tanken.

Nu ska jag se om vardmor har stadat klart mitt rum. Hon ar bast som gor sa. Fast far lite angest, men hon sager att hon tycker det ar kul(?) Tror vad jag vill om det. Ikvall ar det mys kvall med mina fina hemma hos Kelli, ser fram emot det. Fast ar trott, skulle kunna sommna nu och sova tills imorgon. Ska ta ett glas vatten och se om jag blir lite piggare da, har ont i huvudet namligen. Kom nu pa att de ska aska ikvall och att askan formodligen ger mig huvudvark, brukar va sa i Sundsvall iaf. Aja, nog om det. Ha sa trevligt mina fina svenskar. Saknar er.

Astrid

Säkrat framtid

Så ja! Har räknat och klurat på min framtid i en timma nu, och nu har jag äntligen löst det.
Höst terminen 2012 Börjar jag antingen på ekonomkanditad programmet i uppsala, med mål om att gå magisterprogram revisor efteråt. Eller så blir det naturvetenskapligtbasår och sedan civilingenjör också i uppsala.
Räknat ut att jag har råd att få VG i hela två kurser i trean för att verkligen vara garanterad en plats (tänker att lägsta nivån är 1,5 poäng mer än tidigare år)! Vilket lättar lill hjärtat och stor hjärnan något fantastiskt.
Så nu ska jag andas ut, ta någon att äta och sen ba må. Har också valt inriktning och individuella val (nästan) inför trean idag, är så nöjd.
Mest nöjd är jag att få plugga i uppsala vilket jag alltid velat.
Ha det gott fina ni
Bli inte förvånad om jag vill bli frisör om ett år. Har en vana att ändra mig

!

Kollar på en sån pinsam film så man ar tvungen att ta en paus och lyssna på musik medans tv stod på ljudlöst. Haha.
Idag har jag köpt ankor!!!!!! Med mina roliga vänner eden och jesse. Ska lägga ut en bild på dem, de är huuuuuur söta som helst.

Tackotack!

Maman, papa, je vous dis on diarama,
Je sais que dans vos têtes vous êtes déjà là-bas.

det är livet som leker

Hua! Hade så jävla roligt igår. Ursäkta språket, men haha vad jag skrattade och pratade. Pratade så mycket igår så jag hade ont i munnen. Nejdå, inte så illa. Men allvarligt, kunde verkligen inte sluta skratta eller ba prata. Fy så kul.
Har så fina vänner att man blir alldeles tårögd att man snart ska lämna alla.. Och bli tårögd på samma gång att få komma hem till sina riktiga och fina vänner. Plus att man inte har några fejkvänner kvar, varken i usa eller i swe, för dom har försvunit. Riktiga vänner i swe och i usa. Är så lyckli.
Världens bästa Ohana

RSS 2.0