Are you leaving

Förstår inte. Klockan ringde 515. Sitter i köket nu, dricker vatten och tuggar på en special k bar. träning träning, vad håller man på med? Är glad över att jag sommnade så sent, han bara komma in i en djupsömn, och vaknade när jag var inne i en inte sån djup sömn vilket gjorde det lätt att vakna! Jippie för det.
Hört att de är lekar för guldtroffen idag för hedbergska, lycka till alla mina vänner där. Undra på vilken skola man har mest vänner på. Precentuelt alltså, med tanke på att de går lite fler personer på hedbergska än typ JB. Förmodligen så vinner skvadern men ändå, vore kul att veta.
Har också 700 vänner på facebook, vilket är helt sjukt. De är inte okey, haha jag snackar ju kanske med 10-15 stycken, fast vill ju ha ett band med ganska många så det är bra, men skulle gissa på att mins 100 av dem jag är vänn med har jag endast träffat en lördag kväll på stan eller bara sagt hej till. Intresant det där när folk ba addar en, och man accepterar som om de inte fanns någon morgon dag. Haha låter som jag pratar om något helt annat nu, men de är morgon, är inte van att vara vaken så här tidigt på en måndag. Hoppas alla 700 skriver grattis på födelsedagen när jag blir 18 om exakt 3 veckor!!!!!
PS: Hoppas ni lagt märke till Jockeberg och martins samarbete med Erik Hassle!!! Underbart

Taken

ERIK HASSLE. Du har fortfarande mitt hjärta

Vilja bli

När jag skrev de förra inlägget kom jag ju på att ni nyfikna vänner kommer fundera vart min ilska kommer ifrån, speciellt er som jag aldrig/knappt pratar med eller chattar. De som jag ständigt chattar med vet precis varför jag är arg. Fråga på chatten, kan ju inte skriva något här. Och står kvar vid att man inte ska hänga ut någon.
Istället för att skriva om det så måste jag få ut min irritation(hoppas samtidigt på att bli trött igen).
Tänker därför ta upp ett ämne -Alla Hjärtans Dag- gick in på facebook under alla hjärtansdag med hopp att ha fått små söta hälsningar, hade fått 4, en från mamma, en från pappa, en från värdmor och en från min hemliga beundrare. Besviken. Själv hade jag tänkt att skicka små hälsningar till alla mina fina vänner. Gick in på deras wall och insåg att alla sågade denna dag. Förstår inte varför?! Stod massa skit och att det var en riktig dyng och hitte på dag, att man kan ge hjärtan och äta choklad samt ge rosor vilken dag som helst. Men pleeeease. Inte handlar väll det om det. Visst att de kanske blivit lite överdrivet och att marknaden tjänar lite väl mycket på sånna där dagar. Men ni som är emot alla hjärtans dag borde även strunta i halloween, farsdag, morsdag, namnstadagar, fet tisdag osv. Helgdagar som vi firar på grund av ny traditon och som egentligen inte har något med Sverige eller vår historia att göra. Är själv inget freak och firade inte alla hjärtans dag på något speciellt sätt, en sak att jag var i hawaii och åt på en av hawaiis romantiskaste resturanger och köpte choklad hjärtan med mina fina vänner är en helt annan sak. Med allt det här så menar jag att alla hjärtans dag är en fantastisk bra dag, ge folk lite extra uppmärksamhet och kanske göra någon gladare än vanlig. Småsaker i vardagen, underbart. Och till er som tycker att man borde betee sig såhär varje dag, ja visst det vore ur gulligt, kanske. Jag hade själv freakat ifall mina vänner, familj, och en möjlig partner firade alla hjärtans dag varje dag. Desutom hade det i längden inte spelat någon roll eftersom alla dagar hade varit detsamma.
Tack och hej. Och glad alla hjärtans dag, i efterskott.

another day in

Nu är det såhär att jag är irriterad. Ligger i min säng, åt fel hål, har fötterna där huvudet borde vara och huvudet där fötterna borde vara. Ibland sover jag som en säl i mitten, och ja, igentligen finns de inget rätt och fel. Sover verkligen så himla konstig när jag har en stor säng. Men, det var inte det jag skulle skriva om nu.
Imorgon har jag fotbolls träning på morgonen, klockan sex! jag börjar skolan halv nio.. Måttligt irriterad, men får tänka att fotboll är det bästa jag vet så kanske det går bra ändå. Känner inte riktigt så nu med tanke på att man inte rört en fotboll sen i sommras och hade en himla dålig säsong. Men de är i ett annat liv. Hur som helst så var jag dödstrött runt åtta och arg, när jag är arg har jag lätt för att blir trött och sömning har jag märkt. Gick och la mig, somnade. Vaknade en stund senare av att mitt huvud kokade och jag upptäckte att jag hade feber, förmodligen av ilska. Tog feber dämpande och försökte somna om, gick ej! När jag precis kände trött heten så ringer telefonen, sms, kollar telefonen och de är från min tränare. Jag ska träna i grupp A efter skolan (lägg märke till två fotbolls träningar). Blir glad för de innebär förmodligen säkrad i versity laget (det bästa). Men nu till de jobbiga. Febern är borta, allt är bra. Men inte fan är jag trött längre. Måste gå upp kvart över fem imorgon. Är så less på mig själv...!!
Klockan är 1025 nu.

usa hehe

Idag var jag ledig fran skolan som jag skrev igar. SNOW DAY. mitt basta med usa high school. nu ar klockan522. vet inte riktigt vad som hander av resten av kvallen, dana kommer hem ikvall iaf, stannar tills imorgon, jag ar trott som vanligt. blir vall mys i soffan eller kasnke bio?

Nasta vecka drar soccer season igang pa allvar. Eller da blir de obligatoriskt. Traning klockan 6 pa morgonen aven fast jag har late start och baorjar en timme senare. tur att coach ar trevlig och fresh iaf. hur som helst sa ger han mig 100% pa alla uppgifter jag missat och som han sager att jag itne behover gora. he loves me. kanns gott!!

I sommar.. Part2

Okej, jag skrev for ett tag sedan vad jag ville/ska gora i sommar. Har ar den listan.
  • Ta körkort
  • Åka på festival(er)
  • Bli brun
  • Sola
  • Bada och simma
  • Sova över i stugan
  • Häng i mitt crib
  • Bli känd för min härliga musik smak och erbjuden att va dj på stadz
  • Åka utomlands med fina vänner
  • Åka utomlands med mor&far
  • Åka bil med Anna till Göteborg (se Coldplay)
  • Resa genom sverige med bil med vänner
  • Åka till gottland med Emma (Cykla runt Gottland)
  • Köpa en sommar stuga och en båt
  • Festa med mina fina
  • Mysa med mina fina
  • Jobba och tjäna massa pengar
  • Betala skatt på allt jag tjänat
  • Umgås med min hund varje dag
  • Dansa
  • Dansa på Gatufesten
  • Utnyttja min nya ålder (18)
  • Spela The Sims
  • Spela ssx3, ssx Tricky och nya ssx
  • Åka till Köpenhamn med endast mamma
  • Åka till Finnland med endast pappa och hälsa på släkt
Men om jag ska vara arlig ar detta sanningen.

Coldplay
GF (kanske nan mer, pl eller kanske emmaboda)
Jobba
Dansa
Umgas och ha roligt
Resa

Pia007

Fälla tårar är alltid okey. Speciellt om det är för något fint.
Saknar dej fina vän blev så glad för mailet. Svarar snart, tills dess, TACK

Btw

Jag förstår om ni lessnar på mina blogg inlägg.. Eftersom jag inte är en racer på att blogga. Men svik mig inte. Siffrorna börjar droppa!

Moving on, letting go

Hej mina fina!
Idag har varit en lustig dag. Åkte till skolan trött och grinig som vanligt men blev genast på bättre humör när jag träffade alla roliga och insåg att jag inte skulle behöva göra några "saturday's". De som inte förstår innebörden med det, lungn, jag ska nu fösklara. Lördagar är dagar som man kan vara på skolan och sitta tyst och stilla. Ungefär som kvarsitting, fast kvarsittning för dagar man missat, varje termin kan man missa 8 dagar. Eftersom jag varit i Hawaii och varit lite sjuk så har jag denna termin hitils missat 9 dagar. Var därför tvungen att make up one day, måste alltså göra upp varje timme jag missat, så skulle alltså vara tvungen att sitta på skolan 7-9 timmar. Vilket enligt mig är sjukt. Hur som helst så blev jag excused!!! Yes. Så skönt.

Efter skolan var det tänkt att jag skulle hänga lite med Kara. När vi gick till skolan på morgonen var de grönt och fint, men när skol klockan ringde efter 8th hour, klockan 1435 så var det snö, överallt, massvis!! Så vi hoppade in i hennes snygga truck och körde iväg. Något som är väldigt svårt och dåligt att köra med i snö är en två hjulsdriven truck som Kara har. Haha. Vi kunde inte ta oss hem till henne, vi var med om en nära dödenupplevelse med, men som ni förstår så överlevde jag, och jag kan medela att Kara gjorde med, annars hade jag inte suttit här.

Efter ett tag insåg vi att de kanske var bäst att Kara körde hem mig, för även om vi skulle ta oss hem till Kara, hur fasen skulle jag ta mig tillbaka till Klatt's house, huset där jag bor. Så hon körde hem mig. Har hela kvällen suttit och hatat. Hatat hatat hatat. Men hittade ett fint citat av en väldigt känd person som gjorde mig lite bättre tillmods, ni vet, jag gillar inte att hata och ogilla folk eller saker. I alla fall så lyder citatet såhär

"You need to be able to hate to be able to love"

Känns bra. Med det tackar jag och säger Godnatt för er och Godkväll för mig. POK

Nr. 2

Ok. Här kommer den. Film-Gråt-Listan nummer 2
Redo? Ja då kör vi

Min vän skip. Fortfarande en riktig gråt film.
Lilo och stitch. OMG vad jag grinar till denna film.
Tiatanic. Hatar de som hatar denna film.
Ps. i love you. Se ovan.
Kung fu Panda. Barnfilmer i all ära, men sorgliga är dem.
The Green Mile. sNyft säger jag ba

Men nu ska vi reda ut det intresanta. Av alla filmer jag sett genom åren, de är en hel del trotts min unga ålder. Men är ju ändå uppvuxen i en teknik och data generation så jag kan nog utala mig gott i detta. Hur som helst så förstår jag inte hur de flesta barn filmer är så fruktansvärt sorgliga. Att de också bygger på riktiga klassiker och djupa pjäser så som Shakespeare, ber om ursäkt om jag statvade fel. Liksom varför är Lion King en av de sorgligaste filmerna jag vet? Och varför berör Lilo och Stitch mig på ett sätt som Tiatanic eller The Green Mile inte gör. Även fast jag tycker att de två "vuxen filmerna" är sorgliga och fina på sitt sett så går de inte att jämföra med kärleken och sveken i barnfilmer. Förstår inte heller hur man kan göra sådana filmer för barn. Barn är inte så ytliga som man vill tro. Jag till exempel kunde inte se vissa barn filmer när jag var liten. Babe, filmer om den lilla grisen var helt otänkbart, kunde absolut inte se. Filmer som lejon kungen kunde jag bara se med mamma eller pappas sälskap och därför får det mig att undra varför man gör barn filmer så djupa och sorgliga, även fast alla slutar lyckligt. Eller är jag ett undantag? Den enda 6 åringen som kunde tyckte att Babe var en frutansvärt hemsk film och att lejon kungen var sorglig. Det roliga är att de finns fler filmer, men vill inte hänga ut mig själv allt för mycket.

Samtidigt som jag sitter och skriver det här kom jag också på varför jag tycker att Lilo och Stitch är så sorglig. Jag har alltid haft en rädsla av att något ska hända mamma eller pappa? Ni vet som man var så rädd för när man var yngre. Och jag har inte riktigt släppt det där tror jag, alltså missförstå mig inte jag är inte precis nått freak. Och när jag också befinner mig en jämarns massa timmar från dem så blir det ju inte lättare att se på Lilo och Stitch, ni har sett den va? Om inte, se!! (varnar dock dej mamma, den är sorglig). Hur som helst, är jag galen och otroligt känslig eller ba vettig och normal som vågar skriva detta? Vill gärna ha ett svar för tänker på det jämt när jag har gråtit en massa till film. Hehe.

Tillbaka igen

Japp, så nu är man tillbaka i byn och skola om en timme ungefär. Har precis ätit lite frukost efter att ha legat och myst i sängen i ca en timme. Åh va skönt! Är lite sugen på att gå till skolan idag faktiskt.
Grejen med skolan är dock att jag avskyr systemet men de är roligt att träffa folk. Det irriterar mig då jag tyvärr låter systemet vägra tyngre än folket och jag ser därför skolan som de värsta någonsin. Svårt att tänka sig när jag annars gillar att gå till skolan, då skvadern är den mest underbara lilla plats att underhålla lill hjärnan på. Med det sagt så ska jag nu gå och fräscha upp mig lite. Är ju brun, som tur är efter en vecka i Hawaii, och med tanke på att folk tyckte jag var "taned" innan jag for så lär de väll tycka att man är en liten pepparkaka! Kommer bli kul, har inge homework efter att ha missat en vecka i skolan, för alla älskar mig, men i health har jag lite att göra, gillar inte läraren och hon gillar inte mig, därav homework men de tar jag med en lätt klackspark! Min kamera gick sönder i Hawaii ser de som ett tecken och ska inte lägga upp bilder på denna blogg mer, hehe. Ska skriva tusen-ord-långa inlägg ist för en bild, då blir vi even.
Nej, ta tag i kragen och fixa allt nu. C'est la vie!

_

Hej hej. Har inte bloggat på hela veckan, palla när man kan surfa, sola, äta, snorkla, mysa och ba må jävligt gott. För er som tycker att min liv är amazing och intresant så vidrabefodrar jag er till denna blogg för att läsa om min vecka.
http://paxhawaii2011-1.blogspot.com/

Åker tillbaka till moberly, Missouri om några timmar, men lämnar hotellet om 19 minuter.. SAD. Grät lite imorse när fin vännerna åkte. ALoha.

Och föresten vann maria, menade jag älskar dej när jag skrev ALOHA. Du ska få ngt fint, jag lovar. Världens bästa mamma <3

Aloha senoritas!

Sitter i hotel lobbyn med massa andra utbytisar nu. Har haft en trevlig första dag eller första kväll kanske man ska säga ist! Varmt är det med, hua, shorts och linne, och kanske en sjal eller kofta så är man perfekt kädd.

Imorgon så blir det surfing lektion och katamaran tur med hela gänget, ska bli så roligt. Nu är jag så himla osocial men jag pallar verkligen inte börja vara snäll och trevlig igen när jag är så grinig och trött. Har ju varit rolig som fan hela dagen hitils. Sitter och lyssnar på när alla andra pratar nu, kollar inte upp, försöker verka upptagen genom att skriva här som om jag hade något jätte viktigt att berätta för er. Och det har jag ju, Hawaii är toppen kan jag lova. Hit ska jag åka igen en dag!!

Rolig sak som jag har att berätta är jag är exakt på andra sidan jordklotet jämfört med er! 12 timmars tidskillnad, läcker? Ja lite, är så långt hemmifrån som jag så möjligt kan. Vad tycker ni om det mamma och pappa? Fast ni har det nog bra, spelar ju ingen roll om jag sover hos en vän eller om jag är i Hawaii en dag. Ja menar, ni saknar mig förhoppningsvis lika mycket. Och alla ni andra fina, ja er, vi ses snart igen! Har ju varit i USA i över 6 månader nu, eller 5, vet inte riktigt hur jag räknade nu!

Imorgon blir de frukost tio i åtta, ska springa upp på rummet mitt strax för att få lite sömn för imorgon, måste ju ha energi så jag kan frälsa på surfningen och spana efter delfiner och valar.

Har lärt mig lite ord osv på hawaiianska? haha eller vad det heter. Visste ni till exempel att Aloha betyder Hej, Hejdå och Jag Älskar Dej? Beroende på hur man säger det och i vilket tonläge. Så himla roligt!!

ALOHAAAAA. Vad sa ja nu? Den om gissar får en present

Mina 3 bästa

Till mina fanz
Underbar blandning!
Lyssna till samma regn.

To young for him, they told her

Nu: Hejdå Moberly. Hej St Louis!
Imorgon bitti: Hejdå St Louis. Hej Salt Lake City!
Imorgon eftermiddag: Hejdå Salt Lake City. Hej Honolulu!
Ska regna hela veckan i Honolulu enligt alla weatherforcast som jag sett. Hade verkligen behövt bli brun. Men skönt att komma bort från byn ett tag iaf. Kommer sakna go gänget dock.
Hejdå

Skisser för sommaren

Dansar själv på rummet packar för hawaii, prövar sommar kläder och sjunger med till skisser för sommaren. Satte mig ner på golvet precis när lalalala började och så helt plötsligt så började jag gråta. Vet inte varför. Tror dock att hormonerna i kroppen far omkring lite mer än vanligt såhär dax i månaden men mest var de nog för att jag saknar alla så mycket men mår så himla bra på samma gång. Att vara lyckligare än någonsin men samtidigt så fuktansvärt olycklig är den sjukaste känslan.
Nu kom africa med. Fan har sån bra musik smak!!!!!!!
Kent – Skisser för sommaren
Toto – Africa

history, history repeats itself

Imorgon så åker ja till st louis igen och på lördag flyger ja till seattle och sen vidare till hawaii. Känns både spännande och roligt med tanke på närmaste jag varit hawaii förut är vårt eget hawaii i norrland. Fast när jag tänker efter så var nog LA lite närmre. Nog om det. Ska börja packa snart men sitter och pluggar nu. College biology tar lite kol på mej idag. Svarade nyss på denna fråga

A single msstake during the replication of DNA can have a disastrous effect on the transcription and translation of a protein from a gene. If the first base (the C) in the mRNA strand that you translated were droppet, would you have been able to translate the sentence correctly? Explain your answer.


Var inte så svårt. Skrev jätte långt. Är så duktig när jag själv vill. Iaf så var de lite knepigare eftersom jag glömt boken i skolan (tyckte de var för jobbigt att släpa med den hem). Skulle svara på vad namnen till amino acid UGU, GGU, CAU osv i DNA heter. Men vill ju bli läkare så jag kämpar på.


Idag var för tusan min 100 dag i skolan i USA. Haha sjukt. Har ju varit här mycket längre, men den 100 skoldagen för mig? Ganska läckert ändå. Tar studenten den 18 maj. Längtar. Hare så gott mina fina och fula. Fast har inga fula vänner eller bekanta så tar tillbaka det där. Hejdå
Maria  ([email protected]) om I sommar ska jag..:
Bra idé! När ska vi åka?

Svar: En helg i höst <3

Kärlekshälsning

Det viktigaste man lär sig med att vara utbytesstudent är att man lär sig vilka vänner som är riktiga och vilka som bara är skit. Är så tacksam och besviken på samma gång. Hehe.
Tack fram förallt Maria och Jussi. Finns inga bättre än ni, bästa. Sen fin gänget, vad skulle man göra utan er? Puss

Just what you are worth

Sitter och poppar Coldplay och lyssnar när min värdmor pratar i telefon med nån av mina föräldrar. Vet inte vad de snackar om. Lyssnar inte direkt, är upptagen med Coldplay.

Biljetter köptes idag också. Är så glad. Längtar till 28 Juni. Kommer bli magiskt, hoppas de blir lika magiskt som 22 Augusti för två år sen var. Men de är ett tag kvar. Lev i nuet asta!


Min dagliga skol lift, Allye, hennes bli har gått sönder!! Hur ska vi ta oss till skolan? No idea, men de ska nog gå bra. De ska nog gå riktigt bra hoppas jag. Blir nog hämtade med Mohammeds bil (Allye's ex). Han kör förövrigt en Saab ibland, hans pappa äger en bil verkstad så han har nya bilar varje dag. Trodde han var en fjantig no lifer som bara fixade bilar hela tiden. Men nej, han tar bilen som är ledig. Roligt de, hoppas att få åka Saab eller Volvo imorgon. Men tror de blir en GM Truck...


Hur som helst, om 3 min börjar Glee. Skulle chatta med emma men hon ska kolla på det så ska väll chatta med henne sen antar jag. Funderar på att se på Glee jag med, men stör mig på att alla ska vara så duktiga att sjunga. Jag menar de går ju inte miljoner elever på en skola. Hur kan ALLA va så duktiga på att sjunga. Värdsyster sa att jag skulle tänka att de bara var en serie, men ändå, det stör mig. Family guy och American dad känns mer real, haha, ärligt. Aja. Nu orkar jag inte sitta i mörkret och vänta på att värdmor ska prata klart, gick in på rummet mitt.


På tal om rummet, jag har börjt säga kammaren. Är det ett konstigt ord att änvända? "Nu ska jag gå in på kammaren". Fick nämligen en liten kommentar om detta nån dag sedan "hahhaah kammaren? fritzl varning?"
ALLTSÅ. Det störde mig. De bodde i en källare. Blir bara arg så fort nån nämner han. Och folk som skämtar om det där. Blir så arg, förstår inte hur folk kan göra det, fruktansvärt. Men allt blir enklare att hantera ifall man skämtar om de, men nån måtta ok?



Tänk att man ska få uppleva detta igen? Gråter..... kommer gråta igen.

I sommar ska jag..

Att ha planer är ju alltid bra. Men något fel är de när man vill göra precis allt. Vill göra allt.
I sommar vill jag.
  • Ta körkort
  • Åka på festival(er)
  • Bli brun
  • Sola
  • Bada och simma
  • Sova över i stugan
  • Häng i mitt crib
  • Bli känd för min härliga musik smak och erbjuden att va dj på stadz
  • Åka utomlands med fina vänner
  • Åka utomlands med mor&far
  • Åka bil med Anna till Göteborg (se Coldplay)
  • Resa genom sverige med bil med vänner
  • Åka till gottland med Emma (Cykla runt Gottland)
  • Köpa en sommar stuga och en båt
  • Festa med mina fina
  • Mysa med mina fina
  • Jobba och tjäna massa pengar
  • Betala skatt på allt jag tjänat
  • Umgås med min hund varje dag
  • Dansa
  • Dansa på Gatufesten
  • Utnyttja min nya ålder (18)
  • Spela The Sims
  • Spela ssx3, ssx Tricky och nya ssx
  • Åka till Köpenhamn med endast mamma
  • Åka till Finnland med endast pappa och hälsa på släkt

*Fyller i om jag kommer på ngt mer!!!! (lär göra det)

Ganska många av dessa är ju självklara och nästan redan uppfyllda. Nej men vissa tar jag ju för givet typ. Lix, klart jag kommer att dansa och ha kul med mina fina! Men allt annat spännande. Vill vill vill!

Typiskt

A B C D E F G H I J K L M N P Q R S T U V W X Y Z


Haha vad fint och creativ av mig.. Inte sant?
Godnatt och grattis till GreenBay som van super bowl!

Söndag

Heej!

Igår var jag och åkte slalom hela dagen. Roligt! Fast inte så roligt hehe, ni vet, barnbacksbranten i vemdalen? De var en läskig backe.. Dog. Åkte black * eller ngt flera gånger men de var inte direkt ngn backe de heller. Usch. Men vad hade man förväntat sig? Haha bor ju i Missouri inte i Colorado direkt.. Men iaf, de var super kul, älskar Cam och Dana! Första gången Cam åkte och andra gången för Dana, de gjorde det mycket bra. Andra gången för värdfar med, som också var med på skidturen.

 

Nu sitter jag här och mår dåligt, skulle på soccer träning men mår så illa. Skulle på superbowl party med, men ska se det från sängen. Vet inte vad det är med mig alltså. Kanske är de dags för lingon veckan. Hoppas de, vill helst undvika att ha det i Hawaii.

 

Ni som har skola imorgon, stanna uppe hela natten ändå. Värt som fasen. Superbowl, Pittsburg eller Green bay? Har en feeling för Pittsburg men vem vet asså? Puss och kram

 

Här har ni första versen på en kung sång om ni vill sjunga med inatt som jag ska göra!

 

 

Oh, say, can you see, by the dawn's early light,
What so proudly we hailed at the twilight's last gleaming?
Whose broad stripes and bright stars, thru the perilous fight,
O'er the ramparts we watched, were so gallantly streaming?
And the rockets' red glare, the bombs bursting in air,
Gave proof through the night that our flag was still there.
O say, does that star-spangled banner yet wave
O'er the land of the free and the home of the brave?



MIZZOU

Hey. Okej borjar med att klaga pa blogg.se. Skriver fina och langa inlagg och nar ja publicerar dem sa forsvinner allt(?) Blir givetvis arg och som i protest sa bloggar jag inte mer pa nan vecka. Som att blogg.se skulle bli arg? Nej de blir de ju givetvis inte. Jag forlorar bara sjalv pa det. Eller ni forlorar underbar lasning!!!!

Denna vecka har jag inte varit i skolan alls, jo pa mandagen, halva dagen. Sen har de snoat sa inge skola pa hela veckan. Har varit fast i huset mitt atit och legat pa soffan. Har inte blivit smalare av det. Ni som laser tidningar och bryr er om det maktisgaste och hafftigaste landet i varlden, dvs usa, har kanske hort talas om en sno storm? Jo, jag bor i mitten av den. Gott! Nu ar klockan tio over 11 och jag ar i columbia. Dana, Cameron och Jeff kom och overasknings hamtade mig igar kvall fran byn. Vi akte i bilen tillbaka till Columbia och lekte dricklekar. Forutom Dana naturligvis som korde. Jag var bara med lite, kande mig lite besvarad. Men kul var det!!

Nu sitter jag pa Mizzou (kanske mitt framtida college) och chillar, ar har med Dana idag, gar pa hennes lektioner och ba myser. Kopte nyss en affisch ocksa, "just in case ju need a reason to party" jatte rolig. Ska ta med den hem till Sverige.

Ska skriva en lista, fordelar och nackdelar med att vara utbytesstudent.

+ Allt ar kul och spannande eftersom allt ar nytt
+ Nya vanner
+ Erfarenhet & sprak
+ Lar sig vilka vanner i Sverige som ar BS och vilka som ar riktiga
+ Uppskattar allt i livet

- Missar vad som hande pa stadz en helg (fast nu har man ju mingla satt de ar inte sa farligt)
- Saknar alla ngt fruktansvart
- Man har aldrig varit sa ensam tidigare
- Man maste standig vara glad och trevlig, for de ar inte okey att be sina vardforaldrar att dra at helvete (Fast det gor jag ju inte hemma i Sverige heller, men nu forstar vad jag menar)

RSS 2.0