ASTA svarar.

Annananana om Purified:
Men åå, just ja! det där med shorline hada jag ju nästan glömt, tusan va kul det var hahahhahah! Tandborstningen i fönstret kommer jag ju aldrig att glömma alltså haha, heller inte hur säämst rum jag bodde i, kommer du ihåg? jag och K (hehe)? Ni hade ju det bästa rummet! Kommer du ihåg att jag tänkte ta min madrass och lägga i erat rum? HAHAHA snyggt det hade vart, fan va vänlig jag är liksom! Hoppas allt är bra med dig! kraaam<3

Svar: Åhhhh fina anna klart jag minns. Om du hade bott med oss hade det varit fucking amazing.! Rolig helg det där va, synd att allt är över hehe. Men klart man fattar att du kanske ville byta rum.. inge illa men hur skön är inte du jag emma och hanna tillsammans? <3

roddaaan om San:
schöning du asty :))

Svar: Ba förnamnet de!

* om Favorit-tjejen:
babe är faktiskt en film att gråta till. stackars lillgrisen...

Svar: Åh blir så glad att jag inte är ensam att tycka det. Fast de måste vara fler än oss också..

Maria  ([email protected]) om Favorit-tjejen:
Du bär på ett tungt arv från mig, en riktig gråtis. Började gråta nyss när jag skulle berätta för JG vad "Dagboken" handlade om.

Svar: Mammsen då.. God egenskap dock, skulle inte vilja va en väg av grå betong lix. Tror dock inte att pappa ville se filmen, eller har jag fel? Pok


San

Chacha bloggen
hejsan på dejsan. åh tänk att folk sa så... SAN efter det mesta. ty, hejdåsan vad gör dusan? osv. herregud, är så glad att jag aldrig pratade så. förmodligen nog min starka karaktär som 7de klassare. haha. älskar att framstå som en stark och självsäker tjej när man inte riktigt var det förr.

det är verkligen riktigt roligt att tänka tillbaka på högstatietiden och låssas som att det var massa år sendan. men de är de ju inte, haha. hur som helts. istället för att sitta och skriva om det som varit så kan jag ju berätta lite om nutuden, trotts allt därför denna blogg finns.


efter hockeyn som så fint vans av älskade zäta och hans detriot på övertid så var jag glad, ack så glad. dagen efter i skolan var kämpig! men den flöt på så fint. blev ingen fotbolls träning utan åkte hem på direkten efter skolan. la mig i soffan och textade värdfar att jag vill följa med på gymet när han skulle dit. värdmor kom hem och jag bestämde mig för att få plus poäng samt att visa för värdfar att jag är lite bättre. Så jag gick ut och skottade hela uppfarten och gången till dörren, bra asta! efter det gick jag in och chattade lite på fej om jag inte minns fel.


Men nu till det roliga, värdfar kommer hem och vi äter alla tre tsm. efter maten säger värdfar att han vill vänta ett tag innan vi åker till gymmet, klockan var då ungefär kvart i 5. jag sommnar i soffan och vaknar klockan 9. mysigt i guess. haha. inge gym blev det alltså.! Detta var min fredag kväll. riktigt gosig!


Men nu till anledningen till att jag loggade in på bloggen, kollade på dagboken, the notebook eller vad ni nu vill kalla den. Jag hoppas verkligen att sån kärlek finns. och är säker på att det gör det. skulle vilja träffa en sån karl och jag skulle vilja va en säker tjej som vet va hon vill när de verkligen gäller. de måste ju vara allas dröm.


nog om det, denna låt är en riktigt fin heartbroken låt, älskar att tipsa om låtar som gör en ledsen eller ännu mer ledsen, för de finns så många och de är så fina. R.E.M. – Losing My Religion
signar ut med det


SigNa HÄr br0d3r (gissa serien?)


svar: nilecity 105,6

St louis

chacha
sitter i mitt fina rum i st louis sahar pa eftermiddagen (natt for er) och vantar pa att tiden ska ga snabbt. fast vill egentligen inte det, alskar att vara har. cindy ar sa himla bra, hon ar verkligen toppen, alskar henne 4real.
om nagra timmar ar de match dax, ser fram emot de! nu vill jag snacka lite med cindy och bara ma. hall tummarna for en sno dag imorgon med, Puss mina fina.

Yes!

Sen är de inge skola imorgon heller, jippie!!! Kan därför stanna uppe lite till så bjuder på några sköna youtube klipp, de är där jag hängt de senaste dagarna när jag varit sjuk. Sett filmer från youtube, hata göteborg, festival, smala sussie, livet enligt rosa och riktiga goa svenska filmer ni vet. Men här kommer en fin mix av sån som fått mig att le på kammaren helt ensam.

Önskar verkligen att man hade en riktig egen grej så man kunde vara som nån av dessa. 4real, HP och blondaa är mina bästa bloggar och ulf är ju ba så söt.
Enjoy so to say...



Ulf!


HP's egna musik video. Familjen!

Blondaa's egna tips. Love u babe

Sjukstuga

Hej mina fina!

Jag har inte uppdaterat ngt eftersom jag varit sjuk, har inte haft ngt roligt att berätta helt enkelt. Men jag saknar ju er, det går de ju inge miste om. Men mest saknar ja stadz, partaj och lite hångel. Haha. Älskar livet.


Kolla på Bert Ljung här, 13 bast och vet redan va livet går ut på.
Varsågoda!!



Fanz

HAHHA, tack HP för din fina blogg med all insperation!   
Nu blire gonatt! Godmorgon på er, puss

Asta svarar. Kort.

Anonymish om Purified:
Vad hände med snyggtysken

Svar: Han, tim, åkte ju hem till tyskland den 2 januari. Han hade bara visa för en semester, tror jag skrivit det tidigare.

Något alla älskar

Åh fan va mysigt när man lyssnade på denna fullt seriöst.

Eller den här, åh back in the days. Fast glad över att ha upptäckt annan musik nu!

Purified

Sådär ja, nu är det söndag, inge kyrka som vanligt för min del, skönt det. Men ska nog gå snart, var ett tag sen man var där nu. Vill ju vara snäll, även fast de inte bryr sig, men man känner sig god i lill hjärtat när man gör en god gärning.

Vid 1 idag så for jag och bowlade med min utbytes student grupp ända till halv 4. Var jävulskt trist i början då jag blev ihop satt med två trista tyskor som vägrade prata engelska och inse att jag inte kunde prata tyska. Drog till med det enda jag kunde på tyska, jag älskar dej. Då kollade de på mig log och iggade mer. Nej haha, så illa var de inte, men man tänkte ju, alltså vafan ska jag göra? Men efter ett spel så smet jag till min fina spain tjej, hennes värdsyster och den kille från tyskland jag inte träffat förut. Roligt var det. Spelade även billjard med dem och jag sköt ner den svarta kulan för tidigt, way to go! Men whatever, everybody loves me.

  • Nu sitter jag och chattar med min fina josefine och dricker vatten efter att ha ätit maaaat. Sitter också och granska facebook som jag alltid gör den här tiden på söndagar! Klickade nyss in på anna zander's wall och tänkte direkt på bosön, halmstad osv. För man blir verkligen en tänkare här borta. Anza, kommer du ihåg när jag sjöng shorline som att den var en lycklig och glad sång? Fan va rolig jag är. Borsta tänderna i förnstret var så mysigt, som på en film om två busiga ungar på en instalt. Haha.
Men nej, nu måste jag kommentera min lista, lyssnade igenom den nyss, alltså de är varken förfest eller efterfest, de är verkligen bara bra musik. Som man kan lyssna på när som helst. Håller dock kvar med att den är som godast när man är med finaste vänner och mår kalas. Här får ni den igen, bara så jag kan få bekräftelse på att någon sub:ar den. Gillar ljudet av sms. by ASTA

by ASTA

Detta mina älskade vänner, läsare, familjemedlemmar, flörtar, ex vänner, hundar, delfiner, ja alla exakt alla som ser denna blogg. Kika på denna otroligt fina och sköna lista jag skapade sent en kväll i januari, med tankarna inriktade på vänner och en härlig förfezt ELLER efterfezt.
Gillar ljudet av sms. by ASTA
Och om ni ifrågasätter namnet på listan? Ja då borde ni tänka om, för vad är det bästa? Jo, verka jävligt viktig men ändå vara laid back. Som jag brukar säga "läser gamla sms och gör allt för att verka busy"


SCHÖÖÖN..T

Wohoo

Måste skriva ett sista inlägg för kvällen.
Ni som läst min blogg ett tag vet ju att jag skrev att när vi gick i millenium två så önskade jag att jag kunde få uppleva ännu ett millenium endast för att jag skulle kunna skriva en lika läcker låt som markoli gjorde (Markoolio – Millenium 2)
Men nu så har jag ändrat mig! Tänk att få åter uppleva Millenium bytet eller återuppleva ett till. Då skulle jag göra en lika skön låt som Prince!
Cuz they say two thousand zero zero party over
Oops out of time
So tonight I'm gonna party like it's 1999


Åh, älskar att hoppas och drömma! Är en riktig dreamer

Favorit-tjejen

Sitter och kollar på film, fäller lite tårar (Kalle och chokladfabriken) och klickar precis in på HP's blogg och vad ser jag! En lista på alla filmer hon gråtit till. Mycket intresant. Måste därför göra en själv. Skriver de 5 flmerna jag gråter allra mest till.

PS i love you
Min vän Skip
Titanic
Dagboken
Lion King


Och nu kommer det mest intresanta. Ni vet filmen Babe? Den om den lilla söte grise knorren? Kultingen, ja, haha kulting heter det ju, trodde verkligen att man sa grise kno ett tag där. Hur som helst, denna film är ju gråtmaterial, men inte lika mycket som de övriga filmerna jag skrev. Men ändock, när jag ska skriva eller berätta om vad Babe handlar om så börjar jag gråta. Haha, känns jävligt olustig och konstigt. Men wtf, hoppas att någon kan se detta charmigt eller kanske blunda förbi och se mig som den jävulskt sköna och härliga tjej man egentligen är!
Om jag ska säga det själv så tycker jag folk som inte gråter till filmer inte har samma spirit som oss gråtisar!

Svarar på inlägg

Ska börja svara på alla era frågor och funderingar, från om med anonYm's kommentar.


Anonym om Halkade efter:
Finns det ingen större :) ?
Svar: Jo, kara ville hyra en party buss för 30 pers men vi kom fram till att de inte är lika classy. Det fanns också en super hummer som rymde 24 pers men den gick inte att hyra på lördagar då vår prom är. Älskar att det verkligen ska synas om man har pengar eller inte.

jono om Chacha!:
hahaha jävla jävel. har du gjort den själv? myziz.
Svar: Klart, mina paint kunskaper chockar er alla

Halkade efter

Ojdå bloggen. Jag halkade visst efter i mitt återupptagande! Idag var en rolig dag även fast den var tung, tung lutning under 6th hour och jobbigt men dö kul fotbolls träning! Oh yeah. Har messat med min söta tränare idag också, tror jag ska gå till prom med han ist. Nej skämta ba. Har ju hört rykten om att en viss grabb ska fråga mig! Spännande, oja! Söt verkar han vara med. Är inte riktigt hundra nämligen på vem han är, kan dock från säkra källor tala om att han är en gulle kille. Han är en junior och jag en senior, men som sagt ålder har ju inga gränser! Desutom har man ju hoppat 5 klass hemma för man var ett år smartare!

Idag har jag myst på hemma efter träning och skola, chattat lite med dana som var hemma en snabbis. Efter eftermiddagsmyset så var det andra planer! Kara planer, hyrde film, såg the social network (ännu en film mammsen och pappsen måste se) Dock vet ja att 7/10 av mina vänner har sett den så skryter inte lix. Kara frågade iaf vi hade amerikanska filmer i sverige eller om de hade gjort the social network i en svensk produktion. Asså. Älskar fan Kara men nån måtta får de va.
Förutom film, mys och snack så blev det även prom planing! Så fucking excited är jag! Ska visa lite bilder på våra (eller hennes) planer. Hon planerar allt för ca 18 pers, dvs 9 par! Sjukt, gulle tjejen. Dock ska jag hjälpa henne och ikväll ringde vi runt till en massa. Hur som helst här kommer ett litet prov smak!

Svea

Lara Croft? Hur kunde det vara så svårt att gissa. Tok vänner.
Idag var det snow day med. Ack, ack syndbyberg, vad skönt! Men känns så himla konstigt att kommer tillbaka till skolan nu! Men ska blir lite roligt ändå. Har nu saknat några fin vänner. Sitter nu och myser, kollar på Hellcats och har huset för mig själv. Resten av gänget är i kyrkan och studerar bibeln. Inget illa mot religösa, jag tycker faktiskt att det är mer än ok att tro på någon form av högre makt. Men de är inget för mig!
Ojdå, nu hörs det ngt från garaget. Fuck. Är inte ensam längre.
Talk to you later, ttyl. Love astisen
Bjuder på en skön bild från en svettig tid

Chacha!

Har man mått gott idag eller? Ja, ingen skola bara myyys.

På tal om bilden igår, ingen kommenterade, ist frågar lite vänner blyg på chattn "vem är de? hehe"
Säger så här, data spel? tv spel? film? Borde ju vara jätte enkelt. Men de kanske bara är jag.
Ni får en chans till

Snow day

Sitter i soffan nu, nyss ätit frukost/lunch. X-men på tv, gott de, har alltid tyck att wolverine är läcker. Hur som haver, ingen skola idag, eftersom det snöade så mycket igår, riktigt skönt, skulle egentligen haft ett prov idag, glad att slippa! Men har väll de imorgon ist skulle ja tippa.
Igår så var jag och tränade på kvällen, skönt, trodde man skulle komma i säng tidgare, men näe, satt uppe och chattade till 4. Man har ju vänner around the world ni vet.

Ne nu funderar jag på om man ska ta en kopp kaffe och titta ut över gården. All snö får mig att sakna svea, big time, satt igår och kollade på massa fina bilder. Lix kolla på de här bilderna, klart man bärjar sakna vackra svea med sina fina vänner. Men som jag sagt förr, jag vill inte åka hem, inte än iaf. Pok
Skrattade så jag grät, eltjejerna
Gatufest, bästa louie
Ellie, min fina ellie. Kåren och köpa billig dricka. Vilka barn!
Puss och hej, saknar alla i svall!!!!

Måndag eftermiddag

Sitter med mig själv efter en vanlig dag i skolan! Eller har ju gått i skolan i en vecka redan, är ju tillbaka i reality som alla verkar vilja säga. Själv så skulle jag vilja ställa mig upp, sträcka handen i vädret och ropa JAG INVÄNDER. Som man gör när ett "dåligt" par ska gifta sig ju. Iaf, så är loven lite mer reality, för håller ni int med mä? Man lever ju som godast när de är lov. Sen så säger jag inte att jag hade velat haft lov jämt, för måste ju har de lite kämpig för att underhålla go hjärnan min.

Tillbaka till skolan dock, de är ju ny semester nu och det innebär slut på vissa kurser och fortsättning på andra. Själv har jag bytt ut alla min kurser utom en, Biology 2. No kidding, lix vem hade trott att lilla jag väljer sådanna ämnen? Tror ingen hade gissat på det. Hur som helst, man mår gått här på andra sidan havet. Idag var det måndag som sagt vilket innebär late start (en timme senare) men så kom det massa snö under lunch så då blev det early dismissal eller hur det stavades. Har aldrig använt det ordet förr. Så vi slutade en timme tidigare. Skönt! Sitter nu med en kopp kaffe och njuter över att inte ha läxor längre. Gott.
Skypade med elin och nora förut. Alltid lika trevligt, och ni som inte har mig skype trotts att jag varit här i usa i över 5 månader... illa lägg till så vi kan chatta och snacka live. astrid_sundqvist
En till kopp kaffe, sätta mig framför brasan, se lite tv och vänta på att min goa och fina elin ska ringa igen. Träning ikväll, peppa. Ska sluta vara fet
Härligt att man är tillbaka! Vill ha massa fin respons!! Bjuder på två sköna bilder på en sån jäääävulskt härlig tjej.

Den som gissar vem jag vill vara på bilderna får en vip inbjudning till välkommen hem festen som är i full planering. Syftar inte på kaffe koppen..


2011

Hej och Hallå. Vet, jag vet så gott och väl att jag skött om min blogg dåligt. Dock måste jag tacka för alla fin respons jag fått, folk har ju saknat bloggen min. Bra att ni varit inne och klappat på den. Riktigt sarkt gjort. Har ju inte skrivit på år och dagar. Lovade att börja igen med start i måndags, sket i det, tänkte äh de klarar sig nog en vecka till. Så på måndag drar jag igång igen. För att sumera 2010 och välkomna nästa år, så varför inte göra det med de roligaste jag vet. En liste, ja en riktigt läcker lista. Så ses på måndag 4real. Är ju ba så jävla schön.
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Mycket, flyttade till usa var väll störst
Har du några nyårslöften?
Nej
Vilka länder besökte du? Egypten, Spanien, Cypern och Svea såklart
Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Inga speciella
Vad var din största framgång 2010?
Bli så jäkla internationell
Största misstaget?
Gör inga misstag egentligen
Bästa köpet?
Pappa betalar
Vad spenderade du mest pengar på? Mig själv
Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina allra finaste
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Kan länka mina fina spoti listor
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ja men också gladare
Vad önskar du att du gjort mer? Nöjd
Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Var med mina bästa
Bästa boken du läste i år?
Vet inte, Harry Potter som vanligt i guess
Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Skön
Den bästa nya personen du träffade? Träffade så många fina

RSS 2.0