twitter fågel

tredje gången jag öppnar ett twitter konto nu. lovar att den här ska hålla länge, iaf min plan har redan hittat en vän!!!!! och alla mina idoler som jag kan follow. fattar lika mycket om twitter nu som jag gjorde efter jag precis öppnat mitt förstakonto, alltså = 0

Lilla lejon

aaaaaaah. alskar upptackten av ny underbar musik. alskar ocksa att inse att musiken alla lyssnar pa just nu och inne musiken lyssnade man pa for att bra tag sedan, iblad aven ar tidigare. men hur man an upptacker musik, av att folja twitter som en tok, att hora det pa radion, eller se vanner posta inlagg om det pa facebook. sa spelar det ingen som helst roll, for nar man lyssnar pa riktigt bra musik sa spelar inget nagon roll.

mumford and sons
robyn
kent
kite

erik hassle
far mig att kanna sa just idag (aven for nan vecka sen) men just idag, fan vad jag mar gott.
STOLT SOM TOPPEN ATT 4 av 5 AR SVENSKAR!


angaende mitt tidigare inlagg, oj sa langt det blev, var inte alls meningen. haha, menar inte heller att jag tar illa upp nar ni skriver att vi ska festa i sommar. saknar er alla och blir sa glad att ni hor av er!

Skillnad mellan fest och fest




en annan rolig grej, laste pa kissie's blogg och hon hade skrivit ett inlagg pa engelska, for ett ar sen hade jag tyckt hennes engelska var otroligt bra. nu, ett ar senare hittar jag sa mycket fel i menings uppbyggnad osv. ar verkligen kickass pa engelska nu jamfort med forut, vet dock inte om jag ar battre an vissa av er.

Ah fick ett otroligt olustigt flashback nu. sitter och skriver blogg inlagg och inser att senaste gangen jag satt vid mina host parents dator och skrev ett blogg inlagg sa var det exakt samma american dad avsnitt pa tv. haha super roligt och lite angest vackande samtidigt. hejda.

Gubben i lådan

Vill ju tippsa alla om att gå med i detta event!
http://www.facebook.com/event.php?eid=206793899332829

Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.


FIIL

Hade forovrigt varldens roligaste och srogligaste drom inatt. Kom hem till sverige och var kar, men min nya go van fran norge hade haft ett forhallande med han hela tiden jag och hon var i us. Han hade kommit och besokt henne i hennes delstat! Skrivit jag saknar dej nar han varit i usa hos henne. Var riktigt arg (for forsta gangen) nar jag vaknade imorsse. Tack och hej men allt ar bra nar jag fick sjunga till jonny boy !!! 

Ha sa kul, FIIL, friday i'm in love

Jag vet att hon ar sot men det maste bli du och jag. TILL SLUT

En rolig och snabb vecka ar nu over! Nu ar de helg, och jag ar sjuks igen!!! Varfor? Eller inte sjuk pa riktigt, men ha varldens jobbigaste hosta. Tur att de finns mediciner och piller i tusefallt har i huset. Sa ar nastan helt druged up. Om jag far saga det sjalv. Igar var jag busig. Struntade i alla dumma regler och lekte ododlig igen! Alskar den leken, man ar verkligen bast i varlden da.

Nu ar det 70's show pa tv och jag kollar med vanster ogat och lyssnar med vanster orat medans jag har mitt hogra oga pa datan och mitt hogra ora, haha, har lock i det sa hor ingenting. Det jag skulle komma fram till iaf, ar att jag verkligen tycker det ar ett roligt program, borde fortjana min fullaste uppmarksamhet. Men ist sa leker jag viktig. Har suttit och granskat maggio's lat jag kommer i ett par dagar nu, och har antligen fattat laten. Trodde ju att hon sjong om sex! Eller gor hon det? Hehe nej, formodligen inte. Sitter ocksa och njuter over hur bra engelska latar svenskar gor! Det ar ju inte klokt. KITE & ROBYN, har all min karlek just nu.

Nynnar med till dessa rader nar jag avslutar detta inlagg och tanker pa livet.
"Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat
... Jag kommer, baby, jag tror jag är kär"

Fylla 18

Snart narmar det sig. 18 arsdagen.. Kanns helt fel. Men anda sa ratt, ska bli kull. Men ar inte lika sugen som jag var 2 ar sedan eller till och med ett ar sedan. Nu kanns det mer som en vanlig alder. Fast det basta med att bli arton ar nog att jag ska fa rosta!! Aven om det ar ett tag kvar, korkort kanns ocksa skit lackert. Sen krogen kanns mer, vet inte, som ett plus. Hade nog tankt annat om jag bodde i sundsvall, da livets hojdpunkter sker pa stads, haha.

Men ar anda jatte glad! Har fatt lite forfragningar pa presenter sa tankte skriva en liten lista pa saker som jag skulle uppskatta i 18ars present.

En Chambord kaffe kanna.
Mine Tumbler dricksglas fran kosta boda.
Pengar till framtida lagenhet, resor och kanske universitetsutbildning utomlands.
Korkort.

Kommer inte pa ngt mer an sa lange. Tack for idag

...

Arg. Varför funkar de inte att ladda upp youtube klipp?
Här är dem iaf.
ROBYN - Indestructinle
ERIK HASSLE - Are you leaving
FLORENCE + THE MACHINE - Drumming song

3 Favoriter

Mina allra tre bästaste låtar just nu. Går om och om på spel listan, spotify listan, youtube listan och itunes listan. Ja, alla mina bra listor! NJUT.





RSS 2.0