Coldplay - politic

mee om Not afraid:
ska du inte svara på politikfrågorna? du skrev ju att du var öppen för diskussion :P

Svar: Jo självklart, jag har ju lovat. Ska ta tag i det så fort jag har tid. Blir tyvärr nog till helgen.


Skola mellan halv 8 och halv tre, sedan träning mellan ca 3&5, sen hem, duscha äta och sen tillbaks till skolan för att hejja på soccer team, football, tennis, softball, baseball osv, efter det äre homework som gäller och sen är jag död. haha. Bortförklaring? Nej. Har verkligen fullt upp på vardagarna. Är nöjd över att jag kan sitta och blogga ibland, hihi. Men måste göra homework i american lit nu. Har test i human anatomy imorgon också, värsta ämnet såååå svårt. Måste fixa betyget där. Har ju a eller b i allt annat, duktigt asta!

Kara Mayers, glad att ha dej. Fina fina usa vän! Gör så jag inte saknar alla fina hemma lika mycket, bra vän. Signar ut med den meningen. Ska blogga lite roligare fram över, men är lite stressad på vardagarna hihihi. Men klagar inte. PUSS

ps. Snart blire en chicago resa också. Tim ska med.. YES!

Not afraid

Önskar du kunde se mig som någon helt ny.




HEJ!! Länge sen nu. Ber om ursäkt! Livet leker på här i Missouri, har varit i st louis i helgen och tävlat. Gick inte så bra för myslaget mitt men Sam frälste som vanligt, jävlar va rba han är! Ligger i sängen och bloggar lite nu, drömmer mig bort eller hem till min egen säng i sundsvall. Pratade med mor och far förut. Oj så jag saknar dem, höll på att börja gråta hela tiden när jag pratade med mammsen. Iaf så är min lille bäbis milou sjuk.. eller hon är nästan frisk nu men har varit, lillan! Saknar henne så mycket, saknar till och med att hon väcker mig på morgonen, skäller när jag vill att hon ska vara tyst, att jag måste borsta henne eller gå en promenad när jag hellre vill se på film. Men hon är ju så söt så hon är värd de, min fina lilla milou.

Idag händer inget, värdpäronen väckte mig inte när de drog till kyrkan så jag sov till elva idag, längsta jag sovit sen jag kom hit. Skönt. Måste plugga lite sen, eller mycket. Men de är bara ett ämne så de ska väll gå bra skulle jag tro.

Imorgon blire ingen cc träning, ska till st louis igen... nästan 3 timmar bort. Och kolla på baseball, haha, spännande. Nu väntar det nya äventyr på tv, onetreehill, sen blire plugg.

Tack alla fina vänner i swe som hör av sig, mår bra att jag inte är glömd. Jag glömmer er inte iaf.

Till i collapse



'Cause sometimes you feel tired, feel weak,
and when you feel weak, you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you, you gotta find that inner strength
and just pull that shit out of you and get that motivation to not give up
and not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse.


Ok2

Detta ska inte bli en politik blogg men måste ju ändå svara på kommentarerna. Hua. Hinner dock inte ikväll, men ska göra de så fort jag hinner sitta med datorn och andas lungt. Mycke som händer nu, och värdmor pressar mig med skolan... aaaah, har ju förfasen vg-mvg i allt förutom ett ämne. Aja, så är livet för en hårt studerande Moberly high school senior! Ska ju ha mitt diploma om man säger så he he.

Nyss ätit, gott! Vill åka och kolla på fotbolls matchen men har ingen att se den med... väldig trist. ska leta vidare.. alla är inte så super intreserade i fotboll här! iaf inte de ja hänger med :( Joooo, nu fick jag ett text av kara!!! We are going, oh yes! c ya

OK

Ok. Ja har inte uppdaterat på ett tag men har inte så mkt vettigt att säga. Eller jo, de händer skit mycket hela tiden, så jag hinner inte med mig. Ska snacka politik också nu... Men jag gör två inlägg, inlägg ett blir om us och inlägg två blir swe. OK? Ok.

Us. hade tävlig igår, gick bättre längre sträcka samma tid, om inte snabbare. Fick beröm. Astman kändes ok, sprang med sprejen och puffade två gånger, nej en. En under loppet och en när jag kom i mål. Vet inte vad jag ska skriva orkar inte berätta allt haha. Förlåt.

Detta inlägg blir så kort så jag lägger in Swe inlägget i samma.

---

Valet.

Ok, till att börja med så är jag riktigt nöjd med Moderaterna som växer för varje år.
 30%!!!!! Var ju inte särskillt länge sen de haded 16% och Socialdemokraterna hade 42%? Eller hur. Bra M, mycket bra. Sen så vill jag klaga på alla röda som tycker att alla Moderater är egoister och bara tänker på sig själva och vill skapa stora klass skillnader osv. Blir så less!? Förstår inte alla att alla vill göra det bästa för Sverige och att alla har olika åsikter, man behöver inte hålla med men för de behöver man inte hata högern för man tycker sig tillhöra vänstern och vise versa. Blir LESS. Eftersom jag på mina 17 år inte fick rösta, så betyder det inte att jag inte har en åsikt. So here, bring it on. Jag tycker att det är viktigare att Sverige försöker sträva mot ett samhälle där det faktiskt lönar sig att kosta på sig en lång och svår utbildning och sedan få utdelning för det, jag tycker att en person som arbetar hårt ska få betalt för det, jag tycker desutom att ett företag ska kunna stanna i Sverige istället för att flytta företaget utomlands där skatten är lägre. Inte sträva mot ett samhälle som tillviss del byggs på bidrag och total jämlikhet. Missuppfatta inte jämlikhet. Självklart menar jag inte att vårt land ska bli ojänmlikt. Jag menar att jag tycker det är fel att en hårt arbetande person ska behöva skatta 75 % av sin lön (Ja, jag känner folk som gör det) som sedan ska gå till personer som sitter hemma i soffan och är registrerade(om ens det) hos arbetshetsförmedlingen men inte gör ngt större åt det eftersom han/hon får nästan lika bra betalt att sitta hemma än att ta ett jobb som erbjuds på den personens utbildning. Ursäkta för den långa meningen.

Sverige mår som bäst när vi arbetar. En kommentar på det, rödgröna vill höja arbetsgivaravgiften för de under 26?! Hur hade de tänkt minska arbetslösheten bland ungdomar i Sverige då? Som jag sa tidigare bra Sverige, bra röstat!

Angående SD. Sverige har talat, folket har talat, och om någon ska ta skulden så är det Vi, Sverige. Inga andra, så sluta skyll ifrån er om ni ogillar det faktum att SD är i Riksdagen. Jag talar mot mig själv nu, det vet jag, men om tidningar, tv osv. alltså media. Om media hade gett SD det utrymme alla politiska partier har tillgång till ges så hade SD's budskap nått ut till fler människor och fler hade blivit engagerade i deras politik och faktiskt läst deras ståndpunkter angående invandring, ålderdomen osv. Om fler hade blivit informerade så hade fler kunnat läst mellan raderna att SD är ett parti med rasistiska åsikter och kanske inte röstat på dem i medlidande eller ilska över hur mycket statliga pengar som går till invandringen. Eftersom jag tror att många röstade på SD av just de två anledningarna inte med rasistiska tankar om att muslimerna "förstör" det svenska folkhemmet. Och det faktum att Lars Ohly vägrar gå in i samma Sminkrum som Jimmie är så jävla töntigt, ursäkta språket, men ja, vi lever i en demokrati där alla har rätt till sina åsikter, men visa det då!! Lars kan på så många andra sätt visa att han inte tänker sammarbeta med SD, men beter sig som ett barn ändå. Han hade kunnat gå in, ignorerat Jimmie och gått iväg. No big deal. Sen sedan i valstudion sagt att han tyckte det var jobbigt att vara i samma rum och att han tycker att alla Jimmies åsikter är fel och rasistiska. Men nej, bete dig som ett barn. Mycket bättre. Nej.

Sen innan jag säger godnatt (klockan är 11 i Missouri) så vill jag fråga mig och er naturligtvis hur Mona tänker när hon säger "En dag när vi alla har lika mycket värde" Jag personligen tycker att vi alla har samma värde? Hm, har vi inte samma värde varje dag? Hur menar hon där... Enligt Mona så kanske hon tror att högern tycker att de som arbetar och gör vettiga saker tror att de är bättre än alla andra, och mer värda. Men de tycker de inte, de tycker bara att man måste kämpa och att de ska löna sig att arbeta. När har alla samma värde? När de hårt arbetande har gett bort i princip alla sina pengar till de som inte arbetar? När alla har exakt samma pengar att röra sig med. Vad är det för utveckling? Hur ska ett land kunna utveckla sig framåt ifall det inte lönar sig att arbeta hårt? Jag vet att jag drar det till den yttersta gränsen, men blir så irriterad. Vet också att alla partier vill Sverige väl, så ska inte dömma så hårt MEN de som säger att Moderaterna och Aliansen är Snåla ska bara vara tysta.

"Det skulle inte göra mig nånting om Reinfeldt blir svårt sjuk och sedan blir utförsäkrad.. snacka om att smaka på sin egen medicin!"
Moderaterna försöker ju verkligen göra allt värre. Nej naturligtvis inte. Men hur svårt skadad du än kan vara finns det alltid något arbete du kan göra, även om det kanske inte är särskillt tillfredställande för din hjärna eller din utveckling på jobbet. Men det ska alltid löna sig att arbeta. Genom att trycka på en knapp med ena fingret eller hålla koll på övervakningen någonstans istället för att ligga hemma och vara sjuk. Det ska märkas skillnad ifall du arbetar. Och kommer försäkringen försvinna om Moderaterna fick bestämma? NEJ, skulle inte tro det. Eller NEJ, jag vet att det inte skulle de. Så sluta pajkasta och som jag tidigare sagt, förstå att alla vill Sverige väl men alla har olika uppfattningar på hur det ska gå till och hur Sverige ser ut när det mår som bäst.

You got to have that MINDSET!


ASTA HAILEY REGAN


STOP RIGHT NOW, THANK YOU VERRY MUCH!
Clarie, Asta, Kara and Regan. "Caution, runners on the road"

Lets go M-I-Z-Z-O-U

Kara Myers aka KaraBear and Moi.


Vi började som Mizzou fans...


Blev mer Mizzou fans och tog på oss Mizzou färger...


RIKTIGA SUPER FANS! Love u girl

Tidsskillnad

Nattblogg för mig, morgonblogg för er.

Idag har varit en tokig dag. Var arg hela förmiddagen. Var lycklig från kl tre och framåt. Har precis kommit hem, klockan är strax efter ett. Var på Mizzou Football Game tonight. It was soooo COOL! Jag har inte så bra bilder nu men ni får mer imorgon mina fina, jag lovar, Kara måste bara skicka dem till mig, men jag antar att hon kommer hinna tagga mig på fb innan jag orkar ladda upp dem. Haha.
 

Imorgon så ska jag ta tag i cc träningen igen och springa innan kyrkan. Efter kyrkan så äre dax för lite paintball med grabbarna och efter det så äre lite chill med Kara skulle jag tro och sedan En springtur med Logan maybe.

Har shoppat idag, en klänning och ett bar as fräsha byxor från abercombi and fitch, blev frågad om provanställning när jag var där. Hehe to bad att mitt visum inte tillåter anställning på en arbetsplats... Läckert jobb ju, snygga arbetskamrater, personalrabbat, förtur på rea osv, LOVELY! Favvo affär, när ska Sverige ta tag i affärerna och starta a&f i Swe? Tror jag ska öppna en butik.

Efter vi hade varit på matchen så tog vi en tur till en italiensk resturang och käkade, DÖ GOTT. Jag och Karabear åt spagetti och köttfärsås från barnmenyn, så sweet, storasyster Brooke Mayers tog samma fast vuxen meny och vännen Paige tog nå konstigt men god pasta hehe. En 30 minuters hemfärd väntade som Kara klrde race på 20 min, duktigt men farligt, Brooke sa åt henne hela tiden att sänka farten, men hon är en duktig förare så jag var trygg i framsätet och nej mamma jag ska inte krocka i onödan.

Jag och Kara släppte av Paige och Brooke och åkte och hämtade Regan, efter det så for vi till Sam som hade "fest". De var inte fest. Hahha, eller de tyckte det, men jag måste visa dem hur en fest är. Iaf så var de ingen brist på folk eller dryck samt saker man kan röka. Trevliga människor, men var inte där så länge.

Nu måste jag sova, kommer kunna sova 6 hours om jag sommnar exakt NU. lär inte hända men ha en bra dag mina fina så hörs vi när vi hörs.

Brooke, Paige, Kara, Regan, Thanks for tonight. Love you guys!

Längta hem

Är i konfliktfasen... känns toppen.

Ikväll blire kalas, ska på collage football med kara, hennes syster och systerns kompis. Kommer bli mega, nu ska jag grina lite för att jag hatar american lit och att alla är borta så jag sitter här själv och försöker göra klart det. Hostmother är fortfarande sur för jag inte gick till skolan när jag hade 39 graders feber och inte kunde andas för jag hade så ont i halsen. Min områdesrepresentant ska komma till mig idag och prata vett i mig också.... känns så himla kul!!!Hon har ringt till new york också... Hahaha asssså om jag fått en varning så äre så sjukt.

Men ser fram emot kvällen sjukt mycket så är glad ändå!
Ska ta med kameran ikväll så ni ska få bilder,läckert va!?



Saknar sverige så sjukt.
Längta hem

Repo men

Ska se på film nu. Laddade precis ner den, Repo Men, spännande, verkar lite läskig. Min kära Mrs. Glenn(human anatomy&biology2 lärare) tippsade!!

TRAILER:
http://www.youtube.com/watch?v=jl9Nvg4yuus

BJUD UPP TIlL DANS,DANS;DANS!

KÖR HÅRT - dansa,dansa,dansa!!

life asssåe

har varit sjuk och hemma från skolan i två dagar. ska vara hemma imorgon också. missar sjukt mycket. missar cc meet imorgon med, pasta middagen ikväll osv.

Har desutom allergi mot allt här, och så har jag fått astma. Livet leker, grät igår natt för jag ville hem, mitt i natten. sen så började jag skratta medans jag grät för jag betedde mig som ett barn. men jag är ju blott bara 17 år... hehe, började som sagt skratta och sen blev jag glad igen. Har jätte fina us vänner som verkligen bryr sig om mig, så är jätte nöjd. tack fina us vänner, inte för ni kan läsa de här men,, haha

hostmother är på möte i kyrkan, vet inte vad hostdaddy gör. är instängd på rummet och förösker bli frisk.....

Ha inge vettigt och säga heller. host host, kram på er

Remeber me

Tre år och 10 månader sen. Minns det som igår. Varje stund. Somliga ljus brinner verkligen aldrig ut.

Friends

Har världens finaste vänner i sverie OCH i usa. Hur bra kan de bli? Lever på höjden av lycka, är så nöjd, trodde aldrig de skulle vara så här bra, fast jag ska försöka ta de lite lungt med att säga att allt är bra, för de kanske vänder!! men hur som helst så vill jag sova nu bums så de blir skola imorgon hihi, längtar, sjukt..

Var ute och sprang, eller vi joggade sakta och pratade bara, mycket trevligt. Kan prata utan att tänka nu! Skönt, engelskan är verkligen mycket lättare än vad jag tordde, har inte gjor klart all homework men de fixar jag på connections imorgon hoppas jag. Vi ses, stay black

Preeeess

Ni sätter sån stor press på mig. Jag orkar inte producera bilder. Fast jag vet att jag borde, nog roligare att följa med på resan om ni får se hur det ser ut... ska jobba på det, jag LOVAR. men de tar tid de kan jag LOVA också.. haha puss

Aloha senoritas!

Wassuuuuup?!!!!

Idag hade jag träning halv 8 på morgonen ÄVEN fast jag var ledig från skola.. vi sprang ingen jobbig sträcka dock så de va ba chill. Har ätit ett super stor mat mål nu, är döööö mätt. haha

Var på wallmart för en stund sen och köpte en pilatesboll, nagellack remover och caloriebars att va till lunchen, känner för att variera min tråkiga sallad med en frukt och en bars istället! Fyndigt va? Tänker inte äta smöret och olja på skolan än, är inte riktigt amerikaniserad för det, äter hellre mina älskade nutella och philadelphia mackor morgon och kväll ist, hihihi bästa som finns!!!

Ska se på 2&halfmen marathon nu, sen göra homework sen ska jag nog på en spring tur till sedan om jag får tid! Men nog om det, imorgon är de fotografering med laget. spännande, ska beställa ett fin fotopaket hehe. Men nu äre dags för att göra ngt vettigt fast klockan är bara tolv och jag har gjort ganska mycket idag redan!

fortsätt leva livet, de gör jag. har fått en gangster vän med. Läckert!!! WAZZZUP GURLLL? skriker hon när hon ser mig, jag blir lite stressad men de är okej, hon är mucho snäll.

kramkram

Fet fetare astrid

Haha hej. de finns så mkt fett att äta här. åt chips och kakor till frukost. de fanns inget annat hemma!!! och familjen var i kyrkan, försov mig hehe. men ville ändå inte gå dit så de kanske var bra, men nu mår jag illa av min äckelfrukost som var god men jobbig. ska springa snart också, på kakor? nog good.. menmen, fanns ju inget annat. måste be dem åka till wallmart och handla lite riktigt käk! ligger i sängen nu igen och funderar på vad livet har att erbjuda, hha nejdå, kollar på föräldrar fritt eller kommer inte ihåg vad den heter, men min favvo film som ett litet barn! den med lidsay lohan? (stavning) när hon är två personer , två tvillingar


ska försöka vara sur mot chance nu så han låter mig vara..... less på han.

hejds

The american

Ok. Filmen var ok. Första scenen spelas in i sverige, liiiiite coolt. Alla tycker jag låter som hon i filmen i första scenen, så kul hah. hon kunde ju inte prata engelska!!!! Hur som helst, så var filmen mycket bra ibland och ibland sämst, vilket ger den ett ok som film!

kyrkan imorgon......., sen löpa och sedan columbia och sedan kriksville tror jag. mysdag med andra ord. kollar på the nanny nu, kung program!! Finns inge vettigare nu, jo ett program om en straight kille som är porrskådis (gayporr) som jobb. de enda han säger är hur han kan vara straight när han knullar andra killar... mysko mtv är ibland men ganska intresant. haha är trött också. ska försöka sova snart. puss och kram

Simma lungt

Har varit död hela dagen.... Började med vinst för moberly soccer efter straffar, snygg tim spelade inte. sämst. gick upp i onödan, hann inte prata med läcker coachen heller. för sabrina ville hem. åhh aja, livet. har varit död hela tiden, de tar på krafterna att gå upp sex varje morgon, åka till skolan, gå i skolan, springa med laget plugga äta sova, gå upp kl sex gå till skolan osv.... men ikväll äre bio night! Läckert, the american blire , den ska va bra! Bloggar sen, blev inge shopping med kara och regan idag, varför vet jag ej.

hörs sen, saknar er som aldrig förr. men vill inte komma hem hehe puss

livet

Igår var bästa dagen i us. UNDERBERT. Morgonen, skolan, träningen, kvällen, soccer matchen, american football matchen, taco bell, wallmart, Shelby, Ronni & Katie. SKÖNA BRUDAR. Haha klockan är halv 8 på morgonen nu... ska åka och kolla på när killarna spelar soccer match, vad äre för fel? Aja, kul ändå! Fast de är kallt ute... vet inte vad ja ska ha på mig riktigt....

Hör sen. Nu ärjag lycklig. PÅ RIKTIGT

Blogg.se

Dagens skämt. Blogg.se, värdelöst. Går inte att använda creativt.......


NEVER MIND!

Okej. Glömm förra inlägget helt. hahahhaha

Idag hittade jag mitt livs kärlek! Har aldrig skådat en sån vacker människa!! Eller jo det har jag, mycket finar med, men det var ngt med honnom, åh gud så fin och söt. En exchangestuden med! Så vi har massa att prata om söööööööt. Fast vet inte vad han heter i efternamn... sämst. Ska fixa det!

Idag blev jag bjuden på tre dejter av tre i min creativ write class. BUSKLASSEN! Haha men de är sköna, de går en gay kille där också. Han är som amir, lite små fet, massa smink och tjejig hehehe DÖ SKÖN. Ska bli min nya bästis, måste bara samla mod.

Ägde på träningen med regan idag, you go girl. Livet leker sköt om er, hejs

Please don't

Hur kan man sakna en person man inte känner särskillt väl? Och hur kan man tänka på en person så ofta, oftare än sina närmaste vänner även fast man inte har någon anledning till det? Kan inte sova för jag saknar och tänker på en människa så mycket. HUR SJUKT? Okej jag kan nog sova har inte försökt tillräckligt, startade datapatan ist. Men ändå. Hehe, saknar dej. Kul att ingen vet vem jag menar heller. Spännande!!!


You will never walk alone

I'm freaking awsome!!!!! Fasen vad stolt jag är över mig själv, jag är så grym på american lit nu bara för jag vet att jag kan. Kicked as med homework. Gjorde nästan klar due tills på torsdag i american lit thrugh film (yes jag läser två american lit kurser). Due är föresten likamed sista inlämningsdag typ. GRYMT. Gjrde även klar matteläxan på lektionen idag, WOHOO. Fick B+ på provet. Kommer ju få nå stipendium om jag fortsätter så här. Och de sjuka är att jag pluggar ju typ inte. De är världens enklaste läxor och ändå kan man få mvg på dem? WTF. Jag är då inte på skvadern längre må jag säga......

Fick M&M av värdmor förut, har nästan ätit upp alla..... DÅligt. Måste tänka på CC träningen, men hur som helst. Ikväll var jag fasen värd det. Är klar med allt nu, mitt huvud dunkar av all engelska jag måste tänka på hela tiden. Vet ni föresten hur svårt de är att skriva på svenska nowdays? När jag tänker på engelska.. därför jag har lite engelska ord här och där eftersom de går bättre att skriva då. Försöker inte vara en wannabee, det är de ni är. Jag är här och ni är där. Men saknar er, skulle vilja plocka ut några av er och ta hit, ungefär som man plockar sitt favvo godis, jag menar allt är ju gott men vissa är ju såååå mycket godare och om man tar allt mår man illa. Åh vilken fin accosiation (stavning?) hehe. Hur som helst mina sweet as candy vänner nu ska jag se om de är nån höjdar film på tv eller kanske läsa lite i boken min, har itne läst sen skolan började alltså för en massa dagar sedan, har inte haft tid.

Hade desutom en mördar tärning idag men de gick bra, imorgon ska jag fasen komma ikapp Regan. Inte ok att va två hela tiden... Kan ju liksom inte översätta "ettan förlora tvåan vann trean tappa byxan och fyran försvann..." till engelska, vore ytterst konstigt och om inte obehagligt.

C är desutom galnare än någonsin, förstår inte hur han kan gå till sitt ex och säga att han har gått vidare och att han gillar mig?!?!?! VA. Har american lit med ex tjejen hans, och hur konstigt är inte de. Jag tycer c är en konstig människa, trevlig men väldigt different som min vädrmor sa. Och så sitter hon där och vet om att vi umgås... Men de gör vi ju inte. Hur jobbigt är inte de. kan ju liksom inte gå fram till henne och ta ett snack heller, de skulle ju göra de hela så mycket värre. borde strunta i det, men som sagt ni som känner mig vet hur jag är... Hehe, jag kan ju inte direkt be han dra åt helvete, eller kan jag ellie? hehe. Saknar mitt järngäng föresten. Josefine, Elin, Emma. Fasen. Fast jag saknar er andra lika mycket. Typ, Linn, Jonas, Tilda, nej förlåt de är tasktigt att skriva namn sådär för jag saknar så många mer än de fjantar jag skrev och jag kommer förmodligen glömma den viktigaste också..! Och de gjorde jag MILOU, all min kärlek till dej och alla andra vänner saknar er som fan. Har så kul här utan er men snart kommer jag hem och kramar om er alla.

9 KORTA MÅNADER. Kärlek, fred och förståelse

Super tjejen

JA MEN GRATTA MIG DÅÅÅ? GRATTA MIG DÅÅÅÅ..!!!

Har hitils 100% = A , i american lit, government, biology2, creativ write! Är så bra! Men va, american lit? Can't belive it????? Ska plugga nu för nu vart jag peppad!

kicked as på träningen idag också! Duktigt. skriver mer sen, puss

RSS 2.0