Skvallerbloggn

Okey! Nu så är det helg, skulle vara emd go vännen idag men, tro på tusan att hon är sjuk. Så vi ligger i varsin soffa och tetar med varandra ist. Idag har varit en trevlig dag hitils... NOT. har varit vaken sen 8 imorsse och velat åka på walmart, ska stor handla. Men värdöfäldrarna valde att ta en sovmorgon, kvart äver 11 klev det upp, och endast för att telefonen ringde. funderade ju på att ringa vid halv tio och väcka dem, men valde att låta bli. Snällis.

Antar att ni väntar förklaringen på titeln? Jo ser ni, jag har så mycket skvaller nu så skulle kunna starta en skvallerblogg!!!!!!!! På rikt.

Sen mor och far, ring mig nu snart. Blev inge gym på morgonen eftersom de sov.. ska åka i eftermiddag så vore dålig tajming ifall ni ringer då haha. Pok skriver mer ikväll. Kommer ha tid eftersom go vännen är sjukis. Krya på dej gullet

Dag 7 - Favoritminne

Favorit minne. Har nog inte riktigt ett favorit minne men kan berätta några fina minnen iaf.


När vi hämtade milou i härnösand, kommer så väl ihåg när vi åkte i bilen hem, hon var så liten, den bäste presenten jag fått i hela världen. Min bästa födelsedag, när jag fick min fina älskade milou.

När vi hade köpt nya bokhyllor. Pappa körde, mamma satt i framsätet och jag låg ovanpå bokhyllorna bak i bilen, trodd jag skulle dö, körde på e4:an. I vår kombi bil, hade fötterna mot bakrutan och huvudet upptryckt i taket.


Har verkligen ingen aning varför jag valde dessa två? Nummer två är ju inte ens speciellt lyckligt. Bara mest själva grejen, pappa är tokig och mammsen hänger med i alla svängar. Mina bästa, sen så milou, min fina syster.

Kunde ju ha valt massa fina kompis minnen, men har så svårt att välja för har så himla många, och har fortfarande ångest över bästa vänner listan, då jag kommit på personer som kanske borde stått där ist för andra haha. Aja life.

Eran sköne, Asteriodus



More than friends

FancyF om Nicke nyfiken:
Det är väl bättre med lite spänning här i livet. Jag är egentligen nog bara en random. Kan ha mött dig i livet, kan inte ha mött dig. Bara Gud vet.



Alltså den här fancy f är ju en riktig luring. Kanske det mest spännande jag haft i bloggn. Nej kanske inte. Hur som helst så har natt bloggning blivit min grej! Fast det är ju tidigt bloggning för er, bara så ni kan ha ngt rolit att läsa på de trista dagarna i skolan, ställer upp för er, det vet ni!

Idag var en seg dag i skolan, men ack så kul ändå. Älskar mina vänner! Efter skolan blev det lite plugg och sedan sjukgymnast! Har men hjälp av pappa på andra sidan jorden klurat ut vad det är för fel på mig, compartment syndrome, fint va? Låter ju som jag har en kromosom för mycket eller för lite.... he-he. Iaf så ska jag till läkarn i veckan och få det bekräftat. Idag kom också värdsyster hem, vi chillade och när mina värd föräldrar åkte till kyrkan så drog jag och dana på wallan, Walmart, och hängde, köpte onödiga skräp saker och hyrde film. Jag ville absolut inte hyra en film jag hade sett men råkade ta en jag hade sett ändå, ser ju så himla mycket film här i us så man har inte koll. Vi såg grown ups iaf, riktigt roli hehe. Ligger nu i sängen och är avis på värdsyster som inte behöver gå till skolan imorgon, hon är ledig, har jul lov, bara finals kvar. Typiskt college asså. Och finals har jag med, det är som ett slut prov, man testar allt man gjort under terminen, hade min första finals idag, i government, det var svårt... men hoppas jag klarade det. Tror jag nog. Kommer iaf klara kursen.

Gjort klart human anatomy läxan med, är så stolt över mig själv. Berööööömm mig då?


Dagens tankeställare: Vad är det för mening att vara tsm med en tråkig bitter människa om man själv är en glad och jävligt skön person?

Annledning till tanken: Förstår bara inte, så himla trist, men antar att det är kärlek, riktig kärlek, för om det inte är det, är det ju bara ett sånt fruktansvärt slöseri.



Bjöd med Kara till Hawaii, hoppas hon kan. He-he




Sundsvall

Sundsvall. Fin stad. Ville bara ha det sagt.

Idag har varit en kul men stressig dag. Har varit allmänt stressad hela dagen liksom, igentligen utan anledning. Skoldagen flöt på som vanligt och allting var fint. Kom hem efter pre soccer, fortfarande ont i benet, sjukgymnasten imorgon som tur är! Gjorde nyss klart alla övningar, usch hatar benet. Verkligen.

Sen när jag kom hem efter skolan, packat upp väskan, släppt ut hunden och andas ut lite, då är det ju dags för dagens syssla, kolla facebook och alla favvo bloggarna, brukar gå fort men idag tog det lite längre tid, för favvo bloggaren hanapee, Hanna "baby" Persson som jag kallar na' haha, fast det vet hon inte. Och hon läser inte denna blogg heller, men tänk om hon gjorde, ehehehe. Hej Hanna... heeeeeeeeej..! Skulle nog säga så isf. Men tillbaka till det jag skulle säga, bad hanna för nån dag sen att ha en live chatt på en helg dag ist, så jag kunde delta! Och tro på tusan, hon kommenterade "Astrid: Passar lördag morgon?" Personligt var det, tänk, vänner snart.... Nej skojja ba. Är inte läskig creeper. Men skön är hon, de kan ingen neka till. Och mer om HP, hon hade gjort ett personlighets test, och jag älskar ju frågor, tester och listor som jag sagt så många gånger. Gjorde samma tes och här är resultatet!!!!!!


Är ju en himla skön och avslappnad brud som ni vet. Men titt, fick det brkräftat! Står också att jag kan brista i förmåga att urföra vardagliga rutiner, vilket stämmer oerhört bra. Men till det roliga och spännande! Vilket jobb skulle passa, hm.... skådespelare kanske? Va snygg och få pengar? Låter kul. Men vill ju göra ngt vettigt av livet som ni som känner mig bra vet. Ska ju jobba på barnhem eller ngt liknande efter gymnasiet. Vill rädda världen, så gott jag kan. Men efter det... hm, ska kunna må jävligt gott och känna att jag förtjänat det. Så kanske jurist voe ngt? Ville ju bli det förut, men måste erkänna att ingenjör (civilingenjör) som jag ville bli förut med, lockar desto mera. Men aja, har ju ett tag kvar på mig att välja. Kändes dock skönt att lära känna mig själv genom frågor och tester. Bästa.

Imorgon är det två prov och en redovisning, plus två inlämningsuppgifter. Låter det jobbigt? Det är det inte, det är de lättaste grejorna man kan tänka sig. Har dock inte tränat till proven, men va tusan, government och matte är ju inte så svårt. Har dock tränat på min engelska redovisning om boken the great gatsby, skit bok, tråkigt och jobbigt förrvirrande att läsa på engelska, ba så ni vet. Långt inlägg idag, vet. Men ni vet ju hur man är, period hetsar och skriver.

Läste en kul grej idag.
"Hej pappa, kan du be mamma ringa mig det är brottom. Hälsa min bröder att jag saknar dem. Älskar dej pappa du är bäst"
"ok. mvh pappa"

Då ba ok? Det där var typ min far när jag va hemma i swea, eller han skrev alltid pok, puss och kram för er dumma, men nuså när man chattar eller skriver medelande så är det kärlek, for real. Kanske man är saknad trotts allt?

mVVVh, astisen

Nostalgi

Sitter på kammaren nu efter en toppen dag! Först var det skola då, försov mig som vanligt så han inte göra homework innan skolan, men äsch de löser sig. Kom ju i tid iaf. Efter en trög skoldag som ändå gick fort så var det dax att åka hem, plugga som tusan och chatta med mina fina. Dagens finaste (hitils). Efter chattandet och pluggandet blev det besök hos sjukgymnasten igen, jäkla ben, är så less på det. Hoppas det går över snart, vill ju ba träna och må bra. Efter det var det raka spåret hem för att byta om och vänta på Regan som skulle hämta upp mig med bilen. Hon kom i perfekt tid och vi for till skolan för att först kolla på varsity girls basketball och efter det varsity boys matchen! Oj oj, riktigt bra, man förstår ju liksom varför usa har nba och så. Riktigt roliga matcher båda, spännande och bra, desutom vann båda moberly lagen. Stämningen var på topp, precis som alla andra High School evangemang!

Sen efter det så åkte jag hem, pluggade det sista och nu ligger jag i go sängen med ett lindat och tejpat ben, en tom flaska vatten som jag tömde medans jag lyssnade på Trey Songz – Bottoms Up - Feat. Nicki Minaj , kollar på family guy, men tror att det är dax för att sova.

Alltså desto mer jag tänker på swe och desto mer jag saknar er, desto mer vill jag stanna här. Det är en sån himla konstig känsla, men den är kung iaf! Just idag så längtar jag nått så jävulskt till sommaren, kommer bli en kung sommar, känner verkligen det på mig. Det enda som kan gå snett är att alla mina vänner har glömt mig. Men kan ju med säkerhet säga att de bästa inte har det, och det är ju viktigast.

Har ni också tänkt på hur kärleksfull jag blivit, skriver att jag gillar er, saknar er osv om vartannat nu förtiden. Alltså bara ni som varit utbytesstudenter eller liknande förstår nog mig. Men man uppskattar allt det fina i sin lilla värld när man kommer till en helt nytt samhälle och kultur. HAHA, ska sluta vara så deep i denna blogg. Men tycker det är så kul att skriva.... när jag väl skriver.

En annan grej som är kul, för min del, är jag är kär. Ehehhe... eller är väll snarare kär i kärleken.

Eran trogna sunkissed, som usa govännerna säg' (norrländsk betoning)

Skapar världen genom tankar

Idag har varit en lugn dag, har därför inte gjort av med så mcket energi, förmodligen därför jag ligger vaken nu, klockan är 1. Måste sova snart, som tur är det ju måndag och det innebär late start.. fast så mycket late start vet jag ju inte om det är. Börjar 830, i swe på skvaddan börjar jag ju tidigast 845 (900 igentligen). Kulturchock? Typ.

Två veckor av skola, sen är det ju lov vilket innebär mor och far och LA. Ska börja räkna ner kanske? När slyger jag, 26 december? hm, 20 dagar kvar då cirkus 3 veckor... usch.

Idag har jag desutom insett hur mycket jag tycker om mina vänner. Försöker förgäves hänga med i ny snacket som jag var en stor del av när jag var i swe. Men nu så känner man sig helt lost, men försöker, för jag vet hur kul det är. Men det går inte, så nog framstår jag som fjantig, men det spelar ingen roll för mina vänner älskar mig ändå, oavsett vad. Nej just ja, det är ju inte så säkert.. Varför? Vet int. Men en sak som jag vet är att jag och järngänget hade första bråket i helgen. Spännande, fast vi är vänner nu tror jag. Är dock fortfarande förundrad över hur så olika människor kan vara sånna goa vänner?

Idag så pratade jag med Kara med, usa vän, hon och ett gäng från skolan hade åkt till chicago (som ett skolprojekt) och varit där i massa dagar. *Avis* vill åka dit igen, vilket vi ska också! Go Kara bjöd med mig på en skridskotur, åka till chicago för att åka skridskor? Alltså vad är de för fel på Columbias, ST Louis eller till och med Moberlys? Men det är typiskt Kara, ska imponera och få mig att känna att hon bryr sig. En riktigt trevlig tjej!

Nej, nu har det tagit mig 4 min att skriva detta. 4 minuters mindre sömn, men tar allt med en klackspark, är ju en sån himla trevlig och avslappnad go tjej!

Godnatt på den bestisar

PS. Vem är FancyF?!? Och vet att du läser bloggN, du kommenterade ju i min efterlysning. pok

...

Miike Snow


Hej. Tydligen har jag 9 + 3 trogna läsare! Stämmer inte, så ni andra, sluta blyga er! Serri. Men whatever, inte hela världen! Idag kom min fina läderjackaaaaa!!! Men den är inte riktigt klar... saknar två grejor, ni ska itne få se den förens den är helt klar.

Har inte så mycket att skriva så förstår om ni kanske tröttnar på mig lite, skulle jag ha gjort kanske. Fast vill ju inte säga det. Så fortsätter med att säga, ska blogga mer imorgon är trött nu. Men ni förstår väll hur det är. Lever ju livet här i us. Är ganska viktig med.

Jag har dock en önskan. Kan alla mina vänner snälla skaffa skype så jag får se hur ni ser ut, höra era röster. Har ju bara skypat på Elin, Josefine, Emma och Sara.. Har ju fler fina vänner (poppis.)

just det ja, har ju inte bekräftat, det blir LOS ANGELES över jul. Så lycklig, får träffa mammsen, pappsen, faster, farbror, kusiner och deras föräldrar. Lyckli!

Sen en till super sak! Det blir Hawaii i feb. Ska va freschness när jag kommer tillbaka till swe, och eftersom jag börjat gå ner i vikt nu (äntligen) så kommer de kanske gå bra det här. Ser framemot graduation, brun och fit. Men man kanske inte ska ha för höga förhoppningar, jag menar det är ju socker i ALLT man äter här. No kidding.

Saknar Saknar swe. forever yours, aste

Nicke nyfiken

Skulle så gärna vilja veta vilka ni läsare är. Kan med full säkerhet nämna vissa läsare som trogna.

- Mor
- Far
- Emma

Dessa är med full säkerhet som jag vet regelbundet besöker min blogg.
Men läsar siffrorna visar att det är betydligt fler än 3 läsare. Börjar bli poppis.

Så, vill att ni svara på detta.

Allternativ tre är på skämt

1. Namn eller nickname(om ni hellre föredrar det)
2. Om vi har träffats
3. Ett skämt

Forerver young

hej där, det är jag som är myyyyyysan.

Igår satt jag och små skrev med djupaste meningarna och funderade verkligen på livet. inlägget var vackert och jag gjorde listor. listor är min speciallite även om det var länge sen ni fick ta del av en, gör mest listorna i mitt välutvecklade huvud. listan jag gjorde igår handlade om vad jag saknar som mest med sundsvall under vintertid. tänker itne göra om den listan utan glömmer det, och lägger mina hatkänslor mot blogg.se i en box och slänger in i karderoben, har blivit lite av min nya grej. ältar inte saker längre.

bra utveckling. men bara för det har jag inte blivit känslokall. nej tvärt om faktiskt, jag fick tårar i ögonen efter att jag skrivit min lista och sen alldeles nyss slog det mig varför resan hit till us är detbästa jag gjort.

un - uppskattar allt jag har hemma miljarder gånger mer.
deux - utvecklas som tjej, är samma gammla goa asta, men med en skönare syn på livet.
trois - min språk utveckling, svenska, engelska, franska och lite spanska flödar i munna min.

idag i us har inte så mycket spännande hänt, skola osv, kara körde hem mig för alley skippade skolan av ngn anledning. får väll reda på det imorgon!

Nu, se slutet på biggest loser och sedan sova.

Bjuder på en lista. (dock tråkig, ska börja publicera mina tanke listor här, lovar att ni kommer få er ett skratt var dag, dock inte hanapee-rolit men kul så man blir fnissig iaf)
 
Topp 5 kändis bloggarna och varför
1. Hanapee.blogg.se - skrattar alltid, världens härligaste brud
2. Kissies.se - alltid trevlig läsning, skön tjej och himla kul blogg
3. desireenilsson.se - inte lika kul som kissie men helt ok. går bara in här om jag har tråkigt
4. blondinbella.se - vet inte hur många år jag följt henne nu, känns som igår jag satt och läste om när hon blev överfallen under grekland-sverige matchen i em
5. blondaa.blogg.se - kass på att uppdatera regelbundet, lite som mig då, skön och kul, snygg i ny håret.


RSS 2.0