Runrunrun

Har precis kollat på en läcker film. Men kommer inte ihåg vad den heter haha. BLÄ. Ska kolla upp det tills imorgon! Kan tippsa om en annan film under tiden, REPO MEN. Tippsade för några veckor sedan men om ni inte har sett den än så se den! Ni som har sett den, vad tycker ni? Kan tippsa om ytterligare en film, To save a life, riktigt fin men sorglig, men mest fin. Gotta be a senior at high school för att förstå den 100, men ändå värd att se.. för er såkallade, um.. gymnasie elever. hehe.

Har idag också fått ett ordentlig svar på vad thanksgiving är egentligen, har aldrig fattat. När colubus kom till usa så (columbus day idag föresten) åt han middag med indianerna haha, man ska vara tacksam över det man har och får, därav thanksgiving! Smart va, älskar hittepå helger. då är man ledig från skolan. Hoppas också på en riktig snöig vinter = snow days! Snow day = no school. Hihi eftersom skolbussarna inte klarar kylan.

ska sova nu, är inge pepp på skolan alls.. är arg och less på värdfar för han aldrig lyssar på vad jag säger. peppar ist chigaco, los angeles och florida! ska besöka dessa platser och värdfar ska inte med på en enda av dem.. BRA


Kommentarer
Postat av: Tilda

Varför är han så suris för? Dom verkar ju jättesuris dom där två! Inte okej ......

2010-10-12 @ 23:07:48
URL: http://tildaelicewikner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0